Povezane vesti
"Umrla je 8 dana nakon mog porođaja": Vapaji Ane Ćurčić zbog smrti ćerke: "Nisu mi dali da je sahranim, sumnjam da je živa"…
Blic 07.02.2023
Supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić u teškoj ispovesti otkrila je da je izgubila ćerku koju je nazvala Aleksandra, osam dana nakon porođaja. Ana je u suzama otvorila dušu u emisiji "Pretres nedelje" u rijaliti šou programu " Zadruga" i ispričala sve o… »
Rodila sam zdravu devojčicu, umrla je posle 8 dana: Šok ispovest Ane Ćurčić - sumnja da je živa, zatrudnela sa 19 godina
Mondo 07.02.2023
Ana Ćurčić je kroz plač u Zadruzi ispričala da joj je umrlo prvo dete, a zatrudnela je s momkom koji joj je bio velika ljubav. Ana Ćurčić je kroz plač u Zadruzi ispričala da joj je umrlo prvo dete, a zatrudnela je s momkom koji joj je bio velika ljubav… »
Šok ispovest ane Ćurčić: Rodila sam zdravu devojčicu, posle 8 dana rekli su mi da je mrtva! Sumnja da je i dalje živa
Kurir 07.02.2023
Ana Ćurčić je sa svojim cimerima podelila priču o svom prvom detetu koje je i izgubila, a za koje sumnja da je i dalje živo. - Ana, Matora ti je otkrila da je u jednom trenutku ostala bez člana porodice, a ti si joj ispričala da si izgubila svoje prvo… »
Vesti dana »
Profesor Mijušković o tome šta se dešava ako se NBS nađe na udaru sankcija
NIN pre 53 minutajoš 28 povezanih
Od danas počinje elektronska prijava za upis prava svojine na teritoriji Prokuplja
Južne vesti pre 1 satjoš 49 povezanih
U vazdušnim udarima Tajlanda na Kambodžu poginula četiri civila, ranjeno devet
Euronews pre 18 minutajoš 32 povezane
Tramp razočaran odlukom Zelenskog: Rusija bi prihvatila dogovor, a Zelenski nije ni pročitao predlog
Dnevnik pre 2 satajoš 33 povezane
Jokić pretekao Džordana, u nečemu je neprikosnoven u ovoj dekadi
Sport klub pre 48 minutajoš 36 povezanih