Повезане вести
Узела сам новац на камату, не знам како сам преживела! Зорану Павић је овај потез коштао здравља - "Претекла сам"
Мондо 07.02.2023
Певачица Зорана Павић испричала је да се пред један од најзначајнијих концерата у каријери нашла у незгодној ситуацији, те је морала да узме паре на камату. Певачица Зорана Павић испричала је да се пред један од најзначајнијих… »
"Узела сам новац на камату да исплатим музичаре": Певачица открила шта је доживела пред концерт: "Пре бих да умрем, него да…
Блиц 07.02.2023
Певачица Зорана Павић, пред један значајан концерт, доживела је непријатну ситуацију када су јој спонзори отказали сарадњу неколико дана пред сам догађај, па је морала све сама да плати. - Морам да будем искрена и кажем да сам… »
Испалили је спонзори, узела новац на камату да исплати музичаре! Овај потез Зорану Павић коштао здравља, разболела се
Курир 07.02.2023
Зорана Павић каже да је пред један од најзначајнијих концерата у каријери који је спремала морала да узме новац на камату јер су јој спонзори отказали сарадњу неколико дана пред сам догађај. Она је у исповести испричала детаље… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 54 минутајош 37 повезаних
"Систем у једном тренутку послао упозорење": Софронијевић о интересовању за легализацију, стигло више од 7.000 пријава
НИН пре 9 минутајош 100 повезаних