Povezane vesti
Ana Nikolić smršala u inat Rasti! Rekao joj je da može da peva u marketu!
Svet plus 07.02.2023
Pevačica Ana Nikolić kaže da je smršala u inat bivšem mužu Stefanu Đuriću Rasti! On joj je rekao da može da peva samo u marketu jer izgleda kao kasirka... Pevačica je 2020. godine za četiri meseca smršala čak 35 kilograma, pa je sa 93… »
"Rasta mi je rekao da mogu da pevam samo u marketu"! Anu reper ponižavao i vređao zbog izgleda, smršala 35 KG njemu u inat!
Kurir 07.02.2023
Ana Nikolić kaže da je smršala u inat bivšem mužu, Stefanu Đuriću Rasti, jer joj je govorio da debela može da peva samo u marketu! Pevačica je 2020. godine za četiri meseca smršala čak 35 kilograma, pa je sa 93 kilograma spala na 58… »
Ana Nikolić smršala 35 KG u inat Rasti: Rekao mi je da debela mogu da nastupam samo u marketu, jer izgledam kao kasirka!
Mondo 07.02.2023
Ana Nikolić je govorila o odnosu s bivšim mužem Rastom i priznala da je iz besa prema njemu smršala, jer ju je vređao zbog izgleda. Ana Nikolić je govorila o odnosu s bivšim mužem Rastom i priznala da je iz besa prema njemu smršala, jer ju je… »
"Ko je rekao droga?" - Skandalozni snimak Ane Nikolić iz emisije usijao mreže: "Blam, mene je sramota" (video)
Mondo 07.02.2023
Društvene mreže usijao je snimak gostovanja Ane Nikolić u jednoj emisiji. Društvene mreže usijao je snimak gostovanja Ane Nikolić u jednoj emisiji. Ana Nikolić bila je gošća kod Snežane Dakić gde je govorila i o bivšem suprugu reperu Stefanu… »
Vesti dana »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Jp: Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu bezbedan za saobraćaj
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Šin Bet: Dve rakete pale u dvorište Netanjahuove rezidencije u Cezareji
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 9 satijoš 1 povezana