Повезане вести

"Раста ми је рекао да могу да певам само у маркету"! Ану репер понижавао и вређао због изгледа, смршала 35 КГ њему у инат!

"Раста ми је рекао да могу да певам само у маркету"! Ану репер понижавао и вређао због изгледа, смршала 35 КГ њему у инат!

Курир 07.02.2023
Ана Николић каже да је смршала у инат бившем мужу, Стефану Ђурићу Расти, јер јој је говорио да дебела може да пева само у маркету! Певачица је 2020. године за четири месеца смршала чак 35 килограма, па је са 93 килограма спала на… »
Ана Николић смршала 35 КГ у инат Расти: Рекао ми је да дебела могу да наступам само у маркету, јер изгледам као касирка!

Ана Николић смршала 35 КГ у инат Расти: Рекао ми је да дебела могу да наступам само у маркету, јер изгледам као касирка!

Мондо 07.02.2023
Ана Николић је говорила о односу с бившим мужем Растом и признала да је из беса према њему смршала, јер ју је вређао због изгледа. Ана Николић је говорила о односу с бившим мужем Растом и признала да је из беса према њему… »
"Ко је рекао дрога?" - Скандалозни снимак Ане Николић из емисије усијао мреже: "Блам, мене је срамота" (видео)

"Ко је рекао дрога?" - Скандалозни снимак Ане Николић из емисије усијао мреже: "Блам, мене је срамота" (видео)

Мондо 07.02.2023
Друштвене мреже усијао је снимак гостовања Ане Николић у једној емисији. Друштвене мреже усијао је снимак гостовања Ане Николић у једној емисији. Ана Николић била је гошћа код Снежане Дакић где је говорила и о бившем супругу… »

Вести дана »