Povezane vesti
Ozonov "Zločin" otvara fest: Najavljena prva premijera na 51. međunarodnom filmskom festivalu
Večernje novosti 07.02.2023
NAJNOVIJE ostvarenje proslavljenog francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi-drama "Zločin je moj" otvoriće, 24. februara u 19.30 u MTS dvorani, 51. Fest. Foto "Megakom film" Prikazivanje na Festu biće međunarodna premijera filma, a beogradska publika… »
Film Fransoa Ozona otvara 51. FEST
Danas 07.02.2023
Najnovije ostvarenje francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi drama „Zločin je moj“ (Mon crime) otvoriće 51. FEST. Reč je o međunarodnoj premijeri najnovijeg filma jednog od najznačajnijih evropskih reditelja svoje generacije i ostvarenju koje će… »
Film Fransoa Ozona „Zločin je moj“ otvara 51. FEST
Nova 07.02.2023
Najnovije ostvarenje francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi drama „Zločin je moj“ (Mon crime) otvoriće 51. FEST 24. februara u 19.30 časova u Mts dvorani. Reč je o najnovijem filmu jednog od najznačajnijih evropskih reditelja svoje generacije i… »
Vesti dana »
Očekuju nas ledeni dani - vozači, oprez! Oglasili se Putevi Srbije: Bez ovoga nikako ne krećite na put
Blic pre 26 minutajoš 41 povezana
Đedović Handanović: Počela proizvodnja naftnih derivata u rafineriji u Pančevu
NIN pre 4 satijoš 36 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih
Nemački VDMA pozvao EU da koristi „instrument protiv prinude” zbog najave sankcija
Politika pre 1 satjoš 27 povezanih
Ministar prosvete: Glasno razmišljamo o skraćenju časova na 30 minuta
Stav.life pre 4 satijoš 27 povezanih