Povezane vesti
Ozonov "Zločin" otvara fest: Najavljena prva premijera na 51. međunarodnom filmskom festivalu
Večernje novosti 07.02.2023
NAJNOVIJE ostvarenje proslavljenog francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi-drama "Zločin je moj" otvoriće, 24. februara u 19.30 u MTS dvorani, 51. Fest. Foto "Megakom film" Prikazivanje na Festu biće međunarodna premijera filma, a beogradska publika… »
Film Fransoa Ozona otvara 51. FEST
Danas 07.02.2023
Najnovije ostvarenje francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi drama „Zločin je moj“ (Mon crime) otvoriće 51. FEST. Reč je o međunarodnoj premijeri najnovijeg filma jednog od najznačajnijih evropskih reditelja svoje generacije i ostvarenju koje će… »
Film Fransoa Ozona „Zločin je moj“ otvara 51. FEST
Nova 07.02.2023
Najnovije ostvarenje francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi drama „Zločin je moj“ (Mon crime) otvoriće 51. FEST 24. februara u 19.30 časova u Mts dvorani. Reč je o najnovijem filmu jednog od najznačajnijih evropskih reditelja svoje generacije i… »
Vesti dana »
Drakulić o sankcijama NIS-u: Srbija izgubila ogromno vreme, nismo spremni da izgubimo ruski gas
Nova pre 4 satijoš 46 povezanih
Jokić i Vestbruk zabeležili po tripl-dabl učinak u pobedi protiv Bruklina
Danas pre 5 satijoš 29 povezanih
FOTO, VIDEO: Kako je izgledao današnji protest studenata ispred zgrade BIA?
Radio 021 pre 2 satajoš 18 povezanih
Udarac „floti u senci": Zašto su važne nove sankcije SAD protiv ruskog naftnog sektora
BBC News pre 1 satjoš 16 povezanih