Povezane vesti
Ozonov "Zločin" otvara fest: Najavljena prva premijera na 51. međunarodnom filmskom festivalu
Večernje novosti 07.02.2023
NAJNOVIJE ostvarenje proslavljenog francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi-drama "Zločin je moj" otvoriće, 24. februara u 19.30 u MTS dvorani, 51. Fest. Foto "Megakom film" Prikazivanje na Festu biće međunarodna premijera filma, a beogradska publika… »
Film Fransoa Ozona otvara 51. FEST
Danas 07.02.2023
Najnovije ostvarenje francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi drama „Zločin je moj“ (Mon crime) otvoriće 51. FEST. Reč je o međunarodnoj premijeri najnovijeg filma jednog od najznačajnijih evropskih reditelja svoje generacije i ostvarenju koje će… »
Film Fransoa Ozona „Zločin je moj“ otvara 51. FEST
Nova 07.02.2023
Najnovije ostvarenje francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi drama „Zločin je moj“ (Mon crime) otvoriće 51. FEST 24. februara u 19.30 časova u Mts dvorani. Reč je o najnovijem filmu jednog od najznačajnijih evropskih reditelja svoje generacije i… »
Vesti dana »

Prosvetni radnici u blokadi, ponovo obišli sedišta sindikata; cilj - podsetnik da zahtevi nisu ispunjeni (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih