Povezane vesti
Ozonov "Zločin" otvara fest: Najavljena prva premijera na 51. međunarodnom filmskom festivalu
Večernje novosti 07.02.2023
NAJNOVIJE ostvarenje proslavljenog francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi-drama "Zločin je moj" otvoriće, 24. februara u 19.30 u MTS dvorani, 51. Fest. Foto "Megakom film" Prikazivanje na Festu biće međunarodna premijera filma, a beogradska publika… »
Film Fransoa Ozona otvara 51. Fest: Međunarodna premijera krimi-drame Zločin je moj u Beogradu
Kurir 07.02.2023
Najnovije ostvarenje francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi drama "Zločin je moj" (Mon crime) otvoriće 51. Fest, navode organizatori u saopštenju. Reč je o međunarodnoj premijeri najnovijeg filma jednog od najznačajnijih evropskih reditelja svoje… »
Film Fransoa Ozona otvara 51. FEST
Danas 07.02.2023
Najnovije ostvarenje francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi drama „Zločin je moj“ (Mon crime) otvoriće 51. FEST. Reč je o međunarodnoj premijeri najnovijeg filma jednog od najznačajnijih evropskih reditelja svoje generacije i ostvarenju koje će… »
Film "Zločin je moj" Fransoa Ozona otvara 24. februara FEST u Mts dvorani
Dnevnik 07.02.2023
BEOGRAD: Film "Zločin je moj" francuskog reditelja Fransoa Ozona otvoriće 51. Međunarodni filmski festival FEST prikazivanjem 24. februara (19:30) u Mts dvorani, najavili su danas organizatori. "Reč je o međunarodnoj premijeri najnovijeg filma jednog… »
Film Fransoa Ozona „Zločin je moj“ otvara 51. FEST
Nova 07.02.2023
Najnovije ostvarenje francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi drama „Zločin je moj“ (Mon crime) otvoriće 51. FEST 24. februara u 19.30 časova u Mts dvorani. Reč je o najnovijem filmu jednog od najznačajnijih evropskih reditelja svoje generacije i… »
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Budžet za zdravstvo u 2025. godini dostigao 5,5 milijardi evra: Ministar Mali otkrio detalje planova
Blic pre 38 minutajoš 1 povezana