Povezane vesti
Na ovogodišnjem FEST-u međunarodna premijera filma Fransoa Ozona
Insajder 07.02.2023
Najnovije ostvarenje francuskog reditelja Fransoa Ozona (Francois), krimi drama "Zločin je moj" (Mon crime) otvoriće 24. februara ovogodišnji 51. Međunarodni festival u Beogradu - FEST, saopštili su danas organizatori. "Reč je o međunarodnoj premijeri… »
Krimi drama "Zločin je moj" Fransoa Ozona otvara 51. Fest
Blic 07.02.2023
Najnovije ostvarenje francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi drama „Zločin je moj“ (Mon crime) otvoriće 51. FEST. Reč je o međunarodnoj premijeri najnovijeg filma jednog od najznačajnijih evropskih reditelja svoje generacije i ostvarenju koje će… »
Poznato je kojim filmom će biti otvoren 51. Fest
Telegraf 07.02.2023
Projekcija filma održaće se 24. februara u 19.30 časova u Mts Dvorani. Najnovije ostvarenje francuskog autora, Fransoa Ozona, krimi drama „Zločin je moj“ (Mon crime) otvoriće 51. FEST. Reč je o međunarodnoj premijeri najnovijeg filma jednog od… »
Vesti dana »
Vučić posle radne večere u Briselu: Srbija čvrsto privržena članstvu u EU i ostaje pouzdan i odgovoran partner
RTS pre 18 minutajoš 27 povezanih
NBS preduzela mere za dodatnu stabilnost menjačkog tržišta da bi snabdevanje devizama bilo efikasnije
Nova ekonomija pre 3 satajoš 32 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 30 povezanih
Vučić stigao u Brisel, kasnije prisustvuje radnoj večeri: Ima predlog za Fon der Lajen i Koštu
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih