Повезане вести

"Говорили су да сам сељанка": Мирка Васиљевић била жртва вршњачког насиља - Разликовала сам се од друге деце

"Говорили су да сам сељанка": Мирка Васиљевић била жртва вршњачког насиља - Разликовала сам се од друге деце

Блиц 07.02.2023
Глумица Мирка Васиљевић од 19. године живи са фудбалером Вујадином Савићем, са којим има четоворо деце. Она је као мала почела да се бави глумом, а касније када је постала мајка, увек је успешно баланирала пословне и приватне… »
„Називали су ме сељанчицом“: Мирка Васиљевић се присетила школских дана и признала да је посећивала психолога

„Називали су ме сељанчицом“: Мирка Васиљевић се присетила школских дана и признала да је посећивала психолога

Нова 07.02.2023
Глумица је веома млада стекла популарност. Глумица Мирка Васиљевић присетила се школских дана, који према њеним речима нису били баш пријатни. Издвајала се од друге деце, због чега је често била на мети подсмеха. „Са пет година… »
"Говорили су да сам сељанчица, да носим опанке" Мирка Васиљевић проговорила о раном детињству и признала све непријатности!…

"Говорили су да сам сељанчица, да носим опанке" Мирка Васиљевић проговорила о раном детињству и признала све непријатности!…

Курир 07.02.2023
Глумица Мирка Васиљевић данас живи мирним, породичним животом и ужива у улози мајке и супруге, а једном приликом за домаће медије открила је да је у раној младости трпела велике непријатности. Наиме, упркос бројним лепим… »

Вести дана »