Повезане вести

Ружић без одговора на питање чиме то СПС уцењује Вучића

Ружић без одговора на питање чиме то СПС уцењује Вучића

Политика 07.02.2023
„Чиме то СПС уценује Вучића", упитали су новинари Бранка Ружића, министра просвете и високог функционера наведене странке, у Палати Србија након представљања победничког идејног решења за проширење Студењака. Тиме су… »
Вучић ће се обратити нацији

Вучић ће се обратити нацији

Политика 07.02.2023
Председник Србије Александар Вучић обратиће се вечерас јавности у Националном дневнику на ТВ Пинк од 18.30 часова. Вучић је данас разговарао сам премијерком Брнабић и министрима у влади из СНС поводом ситуације настале након… »
Вучић: Разговарао сам данас са Дачићем, не мислим да су у овом тренутку избори најбоље решење

Вучић: Разговарао сам данас са Дачићем, не мислим да су у овом тренутку избори најбоље решење

Телеграф 07.02.2023
Председник Србије се данас састао са министрима из Српске напредне странке. Председник Србије Александар Вучић гостује у Националном дневнику на телевизији Пинк. Вучић говори о актуелним дешавањима у Србији. Вучић је на тему… »
Тензије између СНС-а и СПС-а (ВИДЕО)

Тензије између СНС-а и СПС-а (ВИДЕО)

Инсајдер 07.02.2023
Тензије између СНС-а и СПС-а кулминирале су синоћ када је, како су пренеле Новости, Вучић на састанку врха странке изјавио да је спреман да иде на изборе као кандидат за премијера, јер неће да попусти под уценама ни Запада, ни… »
Вучић о односу са СПС: Чуо сам се са Дачићем, ово је нарушило наше односе - Ево шта је рекао о изборима!

Вучић о односу са СПС: Чуо сам се са Дачићем, ово је нарушило наше односе - Ево шта је рекао о изборима!

Мондо 07.02.2023
Председник Србије Александар Вучић говорио је о актуелним догађајима у Србији. Председник Србије Александар Вучић говорио је о актуелним догађајима у Србији. Председник Србије Александар Вучић гост је у националном дневнику ТВ… »
Вучић одржао састанак с Брнабић и министрима из СНС-а

Вучић одржао састанак с Брнабић и министрима из СНС-а

Н1 Инфо 07.02.2023
Састанак у Председништву премијерке Ане Брнабић и министара у Влади Србије из Српске напрене странке (СНС) са председником Србије Александром Вучићем завршен је нешто пре 14 сати, а министри на изласку нису давали изјаве за… »
Вучић се вечерас обраћа нацији: Председник од 18.30 часова говори о актуелним дешавањима

Вучић се вечерас обраћа нацији: Председник од 18.30 часова говори о актуелним дешавањима

Курир 07.02.2023
Председник Србије Александар Вучић обратиће се вечерас јавности у Националном дневнику на ТВ Пинк у 18.30 часова. Ова информација подељена је и на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би… »
Чиме то „СПС уцењује“ Вучића и шта каже Ружић

Чиме то „СПС уцењује“ Вучића и шта каже Ружић

Н1 Инфо 07.02.2023
Како су објавиле Вечерње новости, Вучић је изјавио на састанку врха странке да је спреман да иде на изборе и пређе у опозицију, радије него да "партијски и приватни интереси воде државу". "Спреман сам да идем на изборе као… »
Бранко Ружић о односу СПС са СНС: Државном политиком се баве Вучић и Дачић

Бранко Ружић о односу СПС са СНС: Државном политиком се баве Вучић и Дачић

Данас 07.02.2023
Министар просвете и потпредседнк СПС Бранко Ружић није желео да коментарише односе СНС и СПС, због којих је председник напредњака Александар Вучић најавио могућност нових избора. Ружић је на питање новинара о страначким… »

Вести дана »