Povezane vesti

Anđela bi svisnula od sreće kada bi znala za ovaj zvezdanov gest! Slavnić uradio nešto neočekivano naočigled svih

Anđela bi svisnula od sreće kada bi znala za ovaj zvezdanov gest! Slavnić uradio nešto neočekivano naočigled svih

Kurir 07.02.2023
Anđela Đuričić prespavala je ceo dan, nakon što je sinoć napravila neviđeni karambol, zbog kojeg je završila u zatvoru jer niko od zadrugara, pa čak ni Zvezdan Slavnić, nisu mogli da je smire. Dok je ona bila u dubokom snu, Zvezdan je stajao… »
"Treba mi minut da odem sa tobom u krevet": Zvezdan i Anđela stavili sve karte na sto, a onda progovorio o Ani - Boli me kad…

"Treba mi minut da odem sa tobom u krevet": Zvezdan i Anđela stavili sve karte na sto, a onda progovorio o Ani - Boli me kad…

Blic 07.02.2023
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić obavili su razgovor o njihovom odnosu i haosu nakon kojeg je ona doživela nervni slom. - Voleo bih da ti budeš okej. Stani malo, bićeš super. Ja i dalje imam super mišljenje o tebi, ne bih voleo da ga pokvarim… »
"Da SAD odemo u krevet ne treba mi sekund, ali me boli kad vidim anu" Zvezdan smirivao Anđelu, pa otvorio dušu: Ti nisi…

"Da SAD odemo u krevet ne treba mi sekund, ali me boli kad vidim anu" Zvezdan smirivao Anđelu, pa otvorio dušu: Ti nisi…

Kurir 07.02.2023
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić obavili su razgovor o njihovom odnosu i haosu koji se dogodio u emisiji "Pretres nedelje" kada je Crnogorka doživela nervni slom. - Voleo bih da ti budeš okej. Stani malo, bićeš super. Ja i dalje imam super… »

Vesti dana »