Povezane vesti
Zaneti: Pregovarali smo sa Mesijem, ali nismo mi PSŽ
Sport klub 07.02.2023
Podeli : Potpredsednik Intera Havijer Zaneti priznao je da je 2021. pregovarao sa argentinskim fudbalerom Lionelom Mesijem o prelasku u milanski klub, prenose britanski mediji. Mesi je u avgustu 2021. godine napustio Barselonu bez obeštećenja, pošto je… »
Zaneti: Pregovarali smo sa Mesijem, ali nismo mi PSŽ
N1 Info 07.02.2023
Potpredsednik Intera Havijer Zaneti priznao je da je 2021. pregovarao sa argentinskim fudbalerom Lionelom Mesijem o prelasku u milanski klub, prenose britanski mediji. Mesi je u avgustu 2021. godine napustio Barselonu bez obeštećenja, pošto je… »
Zaneti: "Pregovarao sam sa Mesijem, ali nismo mogli da pariramo Parižanima"
Sportske.net 07.02.2023
Potpredsednik Intera Havijer Zaneti rekao je da je pregovarao sa fudbalerom Lionelom Mesijem kada je Argentinac napuštao Barselonu, ali da dogovor nije postignut jer italijanski klub nije mogao ekonomski da se takmiči sa Pari Sen Žermenom i klubovima… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Od severa do juga Srbije, u više od 30 gradova odjekuje zahtev studenata: „Hoćemo izbore“ ( FOTO, VIDEO)
Nova pre 21 minutajoš 19 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 7 satijoš 21 povezana

Sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu trajao četiri sata, bez konkretnih zaključaka
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih

Rat u Ukrajini: Uhapšeni napadači na aerodrome, zapaljeno nekoliko letelica; Aleksijevka u Sumskoj oblasti pod ruskom kontrolom (video/mapa)
Večernje novosti pre 20 minutajoš 39 povezanih

Studentski protesti u 32 grada: Blokirani Brankov most i Gazela u Beogradu
NIN pre 1 satjoš 37 povezanih