Povezane vesti
S prostitutkom smo otišli u šumu! Zvezda Granda o detaljima bizarnog čina - "Drug je završio, a ja sam joj rekao..."
Mondo 07.02.2023
Učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" šokirao je sve kada je otkrio da je bio sa prijateljem koji je platio prostitutku. Učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" šokirao je sve kada je otkrio da je bio sa prijateljem koji je platio prostitutku… »
"Pokupili smo prostitutku i zavukli se u šumu": Bizarna ispovest našeg pevača: "Želeo sam da vidim kako je to"
Blic 07.02.2023
Učesnik tamičenja "Zvezde Granda" Žarko Madžić šokirao je sve kada je u jednoj emisiji otkrio da je bio sa prijateljem koji je platio prostitutku. Žarko je otišao i korak dalje pa je opisao i bizarne detalje intimnog čina. -Prostitucija se uglavnom iz… »
Vesti dana »
Pofesor Hemijskog za N1: Akcident na deponiji Duboko po negativnom efektu ravan požaru iz 2024.
N1 Info pre 50 minutajoš 28 povezanih
Hiljade Danaca protiv Trampa; "Dalje ruke od Grenlanda" FOTO/VIDEO
B92 pre 51 minutajoš 28 povezanih
EPS produžio rok za popuste za decembarske račune do 24. januara
Stav.life pre 5 satijoš 29 povezanih
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 38 povezanih
U Teheranu mirno, hapšenja se nastavljaju – Hamnei priznao da su na hiljade ubijene, Trampa nazvao "kriminalcem"
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih