Povezane vesti
S prostitutkom smo otišli u šumu! Zvezda Granda o detaljima bizarnog čina - "Drug je završio, a ja sam joj rekao..."
Mondo 07.02.2023
Učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" šokirao je sve kada je otkrio da je bio sa prijateljem koji je platio prostitutku. Učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" šokirao je sve kada je otkrio da je bio sa prijateljem koji je platio… »
"Pokupili smo prostitutku i zavukli se u šumu": Bizarna ispovest našeg pevača: "Želeo sam da vidim kako je to"
Blic 07.02.2023
Učesnik tamičenja "Zvezde Granda" Žarko Madžić šokirao je sve kada je u jednoj emisiji otkrio da je bio sa prijateljem koji je platio prostitutku. Žarko je otišao i korak dalje pa je opisao i bizarne detalje intimnog čina. -Prostitucija se… »
Vesti dana »
Studenti iz Kragujevca danas trče do Beograda, doček ispred Hrama Svetog Save: Kako će izgledati štafetni maraton
Nedeljnik pre 5 satijoš 12 povezanih
Trosatne blokade puteva u Novom Sadu okončane porukom: 100 dana – 0 odgovora
Beta pre 3 minutajoš 55 povezanih
Evo kakvo nas vreme očekuje sutra: Bližimo se danima kad će stići kiša
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih
Uživo izbori Na Kim Redovi za glasanje u Mitrovici, glasao vrh Srpske liste, u Zubinom Potoku sa škole skinuta zastava Srbije i ponestalo glasačkih listića
Kurir pre 16 minutajoš 58 povezanih
Vučević: Istraga će da utvrdi šta se dogodilo sa vozilom u kome se nalazio Vučić
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih