Povezane vesti

"Na dan zaljubljenih idem na operaciju " Indi otkrila da li su joj pukli silikoni zbog tuče sa sestrom, pa progovorila o…

"Na dan zaljubljenih idem na operaciju " Indi otkrila da li su joj pukli silikoni zbog tuče sa sestrom, pa progovorila o…

Kurir 07.02.2023
Pevačica Indira Indi Aradinović, senedavno našla u centru skandala, kada je isplivao video klip na kom se j asno vidi da se bije sa svojom rođenom sestrom, Editom Aradinović. Indi se po pitanju ove tuče, kako i njena sestra, oglašavala za medije… »
Indi pukao silikon nakon tuče sa Editom: Pevačica mora hitno na operaciju

Indi pukao silikon nakon tuče sa Editom: Pevačica mora hitno na operaciju

Nova 07.02.2023
Planira još veće grudi. Nakon što se potukla sa sestrom Editom, Indira Aradinović Indi ima ozbiljne probleme sa zdravljem. Naime, Indi je pukao silikon u grudima, a ona je ove navode i potvrdila. „Tačno je sve što ste čuli. Idem na hitnu… »
Hitna operacija: Pevačica Indi Aradinović mora na intervenciju: "Tačno je, pukao mi je silikon"

Hitna operacija: Pevačica Indi Aradinović mora na intervenciju: "Tačno je, pukao mi je silikon"

Blic 07.02.2023
Pevačica Indira Aradinović Indi mora na hitnu operaciju, jer joj je pukao silikon. Pevačicu je po svemu sudeći zadesila nova nevolja nakon tuče sa sestrom Editom Aradinović, te će morati da zameni silikon u grudima koji joj je pukao. - Tačno je… »
Pukao mi je i izlizao se! Indi mora na hitnu operaciju zbog silikona - Taman ću staviti za broj veće!

Pukao mi je i izlizao se! Indi mora na hitnu operaciju zbog silikona - Taman ću staviti za broj veće!

Mondo 07.02.2023
Indira Aradinović Indi moraće na operaciju pošto joj je pukao silikon u grudima, povodom čega se oglasila i otkrila planove. Indira Aradinović Indi moraće na operaciju pošto joj je pukao silikon u grudima, povodom čega se oglasila i otkrila… »

Vesti dana »