Povezane vesti
Saslušan imam u BiH nakon što je izneo uvrede na račun Svetog Save i SPC
Radio 021 07.02.2023
Policija Republike Srpske saslušala je danas glavnog imama Medžlisa Islamske zajednice (IZ) u Kozaracu Amira Mahića osumnjičenog da je počinio krivično delo "izazivanje i podsticanje nasilja i mržnje" "Mi smatramo da je sve ovo suvišno i da nema osnova… »
Imam iz Kozarca saslušan u policiji zbog izjave o SPC i Svetom Savi
Slobodna Evropa 07.02.2023
Amir Mahić, glavni imam u Kozarcu u blizini Prijedora, saslušan je policiji u utorak, 7. februara, a na teret mu se stavlja da je javno izazivao te poticao nasilje i mržnju. Mahić je saslušan u svojstvu osumnjičenog u policijskoj stanici u Prijedoru, po… »
Imam Mahić saslušan u Kozarcu, vernici mu pružili podršku
Dnevnik 07.02.2023
KOZARAC: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) jutros su obavili razgovor s glavnim imamom Medžlisa Islamske zajednice (MIZ) Kozarac hafizom Amirom Mahićem povodom brutalnih uvreda koje je izneo na račun Svetog Save i… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza na nedelju, 5. oktobar: Danas naoblačenje sa kišom
Beta pre 6 satijoš 8 povezanih

Ukrajina optužuje: Kina snabdeva Rusiju oružjem i barutom: "Postoje dokazi o saradnji na visokom nivou"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Blagojević posle Vojvodine: Dužim putem smo stigli do trijumfa na proslavi 80. rođendana
Euronews pre 6 satijoš 6 povezanih

Srbija odbacuje optužbe Vjose Osmani o ratnoj retorici: Oglasio se MSP Srbije: Još jedan pokušaj skretanja pažnje sa progona Srba na KiM
Blic pre 10 satijoš 1 povezana

Ko je Andrej Babiš, čija je partija ubedljivo pobedila na izborima u Češkoj?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana