Povezane vesti
Ova pevačica želi u žiri Zvezda Granda: Ako Saša kaže DA, između nje i Cece će prštati
Svet & Skandal 07.02.2023
Žiri Zvezda Granda mogao bi da dobije još jednog člana Pevačica Maja Nikolić izrazila je želju da postane članica žirija u Zvezdama Granda. A sve, kako sama priznaje, zarad šoua i što veće gledanosti. Tim povodom pevačica je zvala Sašu… »
Maja Nikolić želela saradnju sa Sašom Popovićem, ali ništa nije ispalo kako je želela: "Ponudila sam se i besplatno"
Blic 07.02.2023
Pevačica Maja Nikolić priznala je da je svojevremeno htela da ponudi saradnju direktoru Granda, Saši Popoviću, ali da do toga nije došlo jer joj se nije javio na telefon. Naime, Nikolićeva je imala nameru da pomogne Popoviću da napravi šou, te da… »
Saša Popović je izignorisao: Pevačica se nudila da bude zamena Karleuši u "Zvezdama Granda"
Večernje novosti 07.02.2023
PEVAČICA Maja Nikolić je priznala da se nudila Saši Popoviću da bude deo stručnog žirija "Zvezda Granda" kada je iz istog takmičenja otišla Jelena Karleuša, ali da ju je Popović tada skroz iskulirao. Foto: Printskrin/Zvezde Granda - Ja sam… »
"Ponudila sam se Saši Popoviću" Maja Nikolić o saradnji koju je želela da ostvari, priznala da ništa nije išlo po planu!
Kurir 07.02.2023
Pevačica Maja Nikolić priznaje da je pozvala Sašu Popovića u nadi da će je uzeti u obzir da bude deo pomenutog šou-programa, kao i da mu ništa nije tražila zauzvrat, već samo da mu pomogne da naprave šou. Maja Nikolić je priznala da se nudila… »
Vesti dana »
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
Novi magazin pre 36 minutajoš 7 povezanih
BLOG UŽIVO „Džaba šaljete kordone na nas!“ Policija zatečena na spavanju: Aktivisti i opozicija šok akcijom zauzeli Stari savski most, u 13 sati ključni sastanak
Nova pre 0 minutajoš 19 povezanih
Jokić opet maestrelan: Dabl-dabl učinak protiv Lejkersa, a jedna od devet asistencija proglašena za potez dana u NBA
Euronews pre 3 satajoš 14 povezanih
Pašalić: Vesić i dalje štrajkuje glađu, pokušao sam da ga zaustavim
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih