Повезане вести

О Швајцарцу који би да уложи две милијарде евра у Србију мало се зна

О Швајцарцу који би да уложи две милијарде евра у Србију мало се зна

Блоомберг Адриа 07.02.2023
Оснивач швајцарске консултанске куће ГапБридге АГ Марц Цлапассон изјавио је да је спреман да инвестира две милијарде евра у Србију, саопштило је у уторак Министарство привреде. У званичном саопштењу се додаје да је Швајцарац то… »
Швајцарски инвеститор спреман да уложи две милијарде евра у Србију

Швајцарски инвеститор спреман да уложи две милијарде евра у Србију

Политика 07.02.2023
Оснивач швајцарске консултанске куће ГепБриџ АГ Марк Клапасон рекао је данас министру привреде Радету Басти да је спреман да инвестира две милијарде евра у Србију. Након што му је Баста представио погодности за улагање у… »
Министарство привреде: Швајцарски инвеститор спреман да уложи две милијарде евра у Србију

Министарство привреде: Швајцарски инвеститор спреман да уложи две милијарде евра у Србију

Еуроневс 07.02.2023
Оснивач швајцарске консултанске куће ГапБридге АГ Марк Клапасон рекао је данас министру привреде Радету Басти да је спреман да инвестира две милијарде евра у Србију. Како је саопштило Министарство привреде, након што му је Баста… »
"Спреман сам да уложим 2 милијарде евра у Србију: Баста са Клапасоном о инвестицијама

"Спреман сам да уложим 2 милијарде евра у Србију: Баста са Клапасоном о инвестицијама

Телеграф 07.02.2023
"Спреман сам да инвестирам 2 милијарде евра у Србију“ рекао је Клапасон након што му је Баста представио погодности за улагање у Србију. Министар привреде Раде Баста састао се данас са Марк Клапасоном, оснивачем швајцарске… »

Вести дана »