Povezane vesti
Orlića još niko nije ovako ponizio - šou u Skupštini: Pa tu sam Vas čekao, Simo gluvaću (video)
Pravda 07.02.2023
Ne skrivaju se u Skupštini Srbije ispod klupa samo telefoni na kojima se gledaju neprimereni sadržaji, skrivaju se i poslanici - jer, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, to je jedini način da dobiju reč. „Ne vidim po kom osnovu. Mi…… »
Haos u Skupštini – Srđan Milivojević se sakrio ispod klupe, pa iskočio pred Orlića: „E tu sam vas čekao“ VIDEO
Nova 07.02.2023
U Skupštini Srbije se poslanici skrivaju ispod klupa, jer je to, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, jedini način da dobiju reč. „Ne vidim po kom osnovu. Mi… Milivojeviću“, obratio se predsednik parlamenta Vladimir Orlić, što se može… »
Srđan Milivojević se sakrio ispod klupe, pa iskočio pred Orlića
N1 Info 07.02.2023
Ne skrivaju se u Skupštini Srbije ispod klupa samo telefoni na kojima se gledaju neprimereni sadržaji, skrivaju se i poslanici - jer, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, to je jedini način da dobiju reč. „Ne vidim po kom osnovu. Mi…… »
Vesti dana »
Prvi septembar u Jovinoj gimnaziji: Nastava u 3 škole, raspored kasni, 5 profesora ostalo bez ugovora
Nedeljnik pre 29 minutajoš 23 povezane
Sve je počelo u Beogradu pre 65 godina: Zašto je osnovan Pokret nesvrrstannih i kako danas funkcioniše
Mondo pre 9 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za septembar: Pretežno sunčano uz lokalne pljuskove i povremeno osveženje
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 18 povezanih
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Beta pre 14 minutajoš 45 povezanih
Ubistvo repera Tupaka Šakura: Osuđujuća presuda za Duanea Dejvisa posle tri decenije
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih