Povezane vesti
Orlića još niko nije ovako ponizio - šou u Skupštini: Pa tu sam Vas čekao, Simo gluvaću (video)
Pravda 07.02.2023
Ne skrivaju se u Skupštini Srbije ispod klupa samo telefoni na kojima se gledaju neprimereni sadržaji, skrivaju se i poslanici - jer, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, to je jedini način da dobiju reč. „Ne vidim po kom osnovu. Mi…… »
Haos u Skupštini – Srđan Milivojević se sakrio ispod klupe, pa iskočio pred Orlića: „E tu sam vas čekao“ VIDEO
Nova 07.02.2023
U Skupštini Srbije se poslanici skrivaju ispod klupa, jer je to, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, jedini način da dobiju reč. „Ne vidim po kom osnovu. Mi… Milivojeviću“, obratio se predsednik parlamenta Vladimir Orlić, što se može… »
Srđan Milivojević se sakrio ispod klupe, pa iskočio pred Orlića
N1 Info 07.02.2023
Ne skrivaju se u Skupštini Srbije ispod klupa samo telefoni na kojima se gledaju neprimereni sadržaji, skrivaju se i poslanici - jer, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, to je jedini način da dobiju reč. „Ne vidim po kom osnovu. Mi…… »
Vesti dana »
Penzioner od 90 godina povređen na skupu ispred Pravnog fakulteta stabilno, zadržan na ortopediji
Radio 021 pre 24 satajoš 78 povezanih
"Pokazali smo da možemo sa takvom silom": Srbi znaju šta ih čeka u meču odluke za Svetsko prvenstvo
Mondo pre 3 satajoš 40 povezanih
U Nemačkoj otkriveno prisustvo virusa hepatitis A u pošiljci voća iz Srbije
Zoom UE pre 11 satijoš 27 povezanih
Polomiću čaše od kristala: Miroslav Ilić treći specijalni gost spektaklu Vesne Zmijanac (foto)
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane