Povezane vesti
Orlića još niko nije ovako ponizio - šou u Skupštini: Pa tu sam Vas čekao, Simo gluvaću (video)
Pravda 07.02.2023
Ne skrivaju se u Skupštini Srbije ispod klupa samo telefoni na kojima se gledaju neprimereni sadržaji, skrivaju se i poslanici - jer, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, to je jedini način da dobiju reč. „Ne vidim po kom osnovu… »
Haos u Skupštini – Srđan Milivojević se sakrio ispod klupe, pa iskočio pred Orlića: „E tu sam vas čekao“ VIDEO
Nova 07.02.2023
U Skupštini Srbije se poslanici skrivaju ispod klupa, jer je to, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, jedini način da dobiju reč. „Ne vidim po kom osnovu. Mi… Milivojeviću“, obratio se predsednik parlamenta Vladimir Orlić… »
Srđan Milivojević se sakrio ispod klupe, pa iskočio pred Orlića
N1 Info 07.02.2023
Ne skrivaju se u Skupštini Srbije ispod klupa samo telefoni na kojima se gledaju neprimereni sadržaji, skrivaju se i poslanici - jer, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, to je jedini način da dobiju reč. „Ne vidim po kom osnovu… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 4 satijoš 2 povezane