Повезане вести
Орлића још нико није овако понизио - шоу у Скупштини: Па ту сам Вас чекао, Симо глуваћу (видео)
Правда 07.02.2023
Не скривају се у Скупштини Србије испод клупа само телефони на којима се гледају непримерени садржаји, скривају се и посланици - јер, како каже Срђан Миливојевић из Демократске странке, то је једини начин да добију реч. „Не видим… »
Хаос у Скупштини – Срђан Миливојевић се сакрио испод клупе, па искочио пред Орлића: „Е ту сам вас чекао“ ВИДЕО
Нова 07.02.2023
У Скупштини Србије се посланици скривају испод клупа, јер је то, како каже Срђан Миливојевић из Демократске странке, једини начин да добију реч. „Не видим по ком основу. Ми… Миливојевићу“, обратио се председник парламента… »
Срђан Миливојевић се сакрио испод клупе, па искочио пред Орлића
Н1 Инфо 07.02.2023
Не скривају се у Скупштини Србије испод клупа само телефони на којима се гледају непримерени садржаји, скривају се и посланици - јер, како каже Срђан Миливојевић из Демократске странке, то је једини начин да добију реч. „Не видим… »
Вести дана »
„Пазите на Вучићеву нову надреалну идеју“: Јутарњи лист о састанку председника Србије са фон дер Лајен
Данас пре 18 минутајош 19 повезаних
Фајненшел тајмс тврди: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова пре 38 минутајош 14 повезаних
Млађи од 16 у Аустралији више не могу да користе друштвене мреже: Од данас важи потпуна забрана
Мондо пре 1 сатјош 10 повезаних