Povezane vesti
Orlića još niko nije ovako ponizio - šou u Skupštini: Pa tu sam Vas čekao, Simo gluvaću (video)
Pravda 07.02.2023
Ne skrivaju se u Skupštini Srbije ispod klupa samo telefoni na kojima se gledaju neprimereni sadržaji, skrivaju se i poslanici - jer, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, to je jedini način da dobiju reč. „Ne vidim po kom osnovu. Mi…… »
Haos u Skupštini – Srđan Milivojević se sakrio ispod klupe, pa iskočio pred Orlića: „E tu sam vas čekao“ VIDEO
Nova 07.02.2023
U Skupštini Srbije se poslanici skrivaju ispod klupa, jer je to, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, jedini način da dobiju reč. „Ne vidim po kom osnovu. Mi… Milivojeviću“, obratio se predsednik parlamenta Vladimir Orlić, što se može… »
Srđan Milivojević se sakrio ispod klupe, pa iskočio pred Orlića
N1 Info 07.02.2023
Ne skrivaju se u Skupštini Srbije ispod klupa samo telefoni na kojima se gledaju neprimereni sadržaji, skrivaju se i poslanici - jer, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, to je jedini način da dobiju reč. „Ne vidim po kom osnovu. Mi…… »
Vesti dana »
Autobus gradskog prevoza u Beogradu sinoć učestvovao u lančanom sudaru nakon što je vozaču pozlilo
Beta pre 31 minutajoš 26 povezanih
Đedović Handanović: MOL veruje u pozitivan ishod pregovora o NIS-u
Nova ekonomija pre 41 minutajoš 20 povezanih
Izrael i Liban se dogovorili da obnove primirje; Predstavnički dom SAD podržao rezoluciju o ograničavanju rata sa Iranom
RTS pre 31 minutajoš 17 povezanih
Vreme se potpuno preokreće! Temperatura pada, stiže novi talas pljuskova: RHMZ objavio šta nas čeka uskoro
Telegraf pre 1 satjoš 17 povezanih
Kolone rastu iz minuta u minut: Vozači iz Crne Gore čekaju bez jasnog objašnjenja
IndeksOnline pre 10 minutajoš 10 povezanih