Повезане вести
Забрана пушења у кафићима – шта кажу министарка и угоститељи, а шта грађани
Нови магазин 07.02.2023
Министарка здравља Даница Грујичић има нову иницијативу. На конференцији пре два дана, у оквиру кампање "Рак је излечив", позвала јавност да подржи доношење закона о забрани пушења у затвореном простору. Таква идеја није… »
Забрана пушења у кафићима – шта кажу министарка и угоститељи, а шта грађани
Н1 Инфо 07.02.2023
Министарка здравља Даница Грујичић је има нову иницијативу. На конференцији пре два дана, у оквиру кампање "Рак је излечив", позвала јавност да подржи доношење закона о забрани пушења у затвореном простору. Таква идеја није… »
"Ја сам бивши пушач, смањила сам драстично кад сам престала да то радим у кући! Оља Ћоровић: Бринимо и о пасивним пушачима…
Курир 07.02.2023
Сваке године у нашој земљи просечно 6.000 људи добије дијагнозу карцинома плућа, док 4.600 њих изгуби битку са том болешћу, подаци су Удружења за борбу против рака плућа. С тим у вези, министарка здравља, др Даница Грујичић… »
Вести дана »
Вучић, Фон дер Лајен и Кошта у Бриселу: Посебна пажња посвећена је енергетској безбедности и стабилности Србије
НИН пре 23 минутајош 43 повезане
Преминула жена (79) тешко повређена у удесу на Матејевачком путу
Нишке вести пре 58 минутајош 27 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 18 минутајош 34 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних