Povezane vesti
Zabrana pušenja u kafićima – šta kažu ministarka i ugostitelji, a šta građani
Novi magazin 07.02.2023
Ministarka zdravlja Danica Grujičić ima novu inicijativu. Na konferenciji pre dva dana, u okviru kampanje "Rak je izlečiv", pozvala javnost da podrži donošenje zakona o zabrani pušenja u zatvorenom prostoru. Takva ideja nije naišla na podršku mnogih, pre… »
Zabrana pušenja u kafićima – šta kažu ministarka i ugostitelji, a šta građani
N1 Info 07.02.2023
Ministarka zdravlja Danica Grujičić je ima novu inicijativu. Na konferenciji pre dva dana, u okviru kampanje "Rak je izlečiv", pozvala javnost da podrži donošenje zakona o zabrani pušenja u zatvorenom prostoru. Takva ideja nije naišla na podršku mnogih… »
"Ja sam bivši pušač, smanjila sam drastično kad sam prestala da to radim u kući! Olja Ćorović: Brinimo i o pasivnim pušačima…
Kurir 07.02.2023
Svake godine u našoj zemlji prosečno 6.000 ljudi dobije dijagnozu karcinoma pluća, dok 4.600 njih izgubi bitku sa tom bolešću, podaci su Udruženja za borbu protiv raka pluća. S tim u vezi, ministarka zdravlja, dr Danica Grujičić, pozvala je javnost da… »
Vesti dana »

Bivši rukometaš Vardara raznet bombom u centru Beograda
Večernje novosti pre 32 minutajoš 30 povezanih

Evo od čega je umro halid Bešlić: U teškoj saobraćajnoj nesreći 2009. pevač izgubio oko i teško povredio pluća
Kurir pre 17 minutajoš 50 povezanih

Počela prva sednica redovnog jesenjeg zasedanja; Poslanici o novom Zakonu o legalizaciji
RTV pre 56 minutajoš 56 povezanih

U Medveđi bez struje oko 20 odsto korisnika: "Radimo na otklanjanju posledica nevremena
Euronews pre 4 satijoš 13 povezanih