Повезане вести

ИН МЕМОРИАМ - Мирослав Ћиро Блажевић

ИН МЕМОРИАМ - Мирослав Ћиро Блажевић

Спортске.нет 08.02.2023
Легендарни хрватски фудбалер и бивши селектор те земље Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години након дуге борбе са раком. Болест му је први пут дијагностификована 2011. године, двапут ју је победио, али трећи пут… »
Загреб се опрашта од свог ћире! Отишао дан пре рођендана: "Два рака сам имао, нећу га дочекати"

Загреб се опрашта од свог ћире! Отишао дан пре рођендана: "Два рака сам имао, нећу га дочекати"

Вечерње новости 08.02.2023
ЈАВИО би се Ћиро увек на мобилни, срдачан, спреман да поразговара, исприча коју шалу. Тако је било и недавно, када је била само једна тема разговора. Његова болест. Био је свестан да одлази, али љубазан, као увек. ”Сине, сада… »
Најбоље Блажевићеве изјаве: Да су Морињо и Капело рођени у Травнику…

Најбоље Блажевићеве изјаве: Да су Морињо и Капело рођени у Травнику…

Политика 08.02.2023
Легендарни фудбалски тренер и бивши селектор репрезентација Хрватске, Швајцарске, БиХ, Ирана и Кине (до 23 године) Ћиро Блажевић, преминуо је у 88. години након дуге борбе са раком. Осим по резултатима остаће упамћен и по… »
Одвео га код стамболића и рекао - бићеш тренер Црвене звезде! Владимир Цветковић: Нисмо му Џајић и ја забранили!

Одвео га код стамболића и рекао - бићеш тренер Црвене звезде! Владимир Цветковић: Нисмо му Џајић и ја забранили!

Мондо 08.02.2023
Легендарни генерални секретар Црвене звезде открио истину о томе зашто Мирослав Ћиро Блажевић није био тренер црвено-белих. Легендарни генерални секретар Црвене звезде открио истину о томе зашто Мирослав Ћиро Блажевић није био… »
"Нико никад као ћиро" Селектор Хрватске вечно захвалан тренеру свих тренера за прилику коју му је указао

"Нико никад као ћиро" Селектор Хрватске вечно захвалан тренеру свих тренера за прилику коју му је указао

СЕЛЕКТОР фудбалске репрезентације Хрватске Златко Далић изјавио је данас да му је Мирослав Блажевић дао шансу да постане тренер. Фото: ФСС Блажевић је преминуо јутрос након дуге и тешке болести, а током тренерске каријере највеће… »
Фудбалски свет се опрашта од Мирослава Ћира Блажевића

Фудбалски свет се опрашта од Мирослава Ћира Блажевића

Данас 08.02.2023
Легендарни Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је два дана пре 88. рођендана. Изгубио борбу са раком. Иако је два пута је успео да победи опаку болест, трећи пут нажалост није успео. Од легендарног тренера с емноги опраштају путем… »
Куме мој, кад стиснеш шаку и замахнеш! Здравко Мамић сломљен због Ћире Блажевића: Никакав Оксфорд, Кембриџ...

Куме мој, кад стиснеш шаку и замахнеш! Здравко Мамић сломљен због Ћире Блажевића: Никакав Оксфорд, Кембриџ...

Мондо 08.02.2023
Здравко Мамић се опростио од Мирослава Ћире Блажевића. Здравко Мамић се опростио од Мирослава Ћире Блажевића Смрт Мирослава Ћире Блажевића, легендарног хрватског тренера, потресла је и његову земљу и регион, у којем се људи… »
Кад је ћиро Блажевић тренирао марадону: ''Марш тамо, мене си нашао...''

Кад је ћиро Блажевић тренирао марадону: ''Марш тамо, мене си нашао...''

Ћиро Блажевић прослављени хрватски тренер, само неколико дана пред смрт открио је јавности занимљиву анегдоту са легендарним Диегом Армандом Марадоном. ФОТО: тицспортс - Сећам се ове хуманитарне утакмице у Новом Винодолском… »
Партизанов последњи поздрав великом Ћири Блажевићу

Партизанов последњи поздрав великом Ћири Блажевићу

Спортске.нет 08.02.2023
Фудбалску јавност у Хрватској, али и у читавом региону јутрос је потресла вест о смрти легендарног хрватског тренера Мирослава Ћире Блажевића, који је преминуо после дуге болести у 88. години живота. Бројни фудбалери, тренери и… »
Па колико си ме пута питао? Ј**о си ми матер! Ћиро Блажевић пукао пред новинаром: Па кога ти зај**аваш?!

Па колико си ме пута питао? Ј**о си ми матер! Ћиро Блажевић пукао пред новинаром: Па кога ти зај**аваш?!

Мондо 08.02.2023
Легендарни хрватски тренер дуго је имао стрпљења, а на крају у свом стилу реаговао на "провокације" лажног новинара. Легендарни хрватски тренер дуго је имао стрпљења, а на крају у свом стилу реаговао на "провокације" лажног… »
Овако је Ћиро глумио самог себе у легендарним "смоговцима": "Свима причам како си забио десет ауоголова у оном првенству"…

Овако је Ћиро глумио самог себе у легендарним "смоговцима": "Свима причам како си забио десет ауоголова у оном првенству"…

У ЗАГРЕБУ је у 88. години, након дуге и тешке болести, преминуо легендарни хрватски и југословенски фудбалски тренер Мирослав Ћиро Блажевић. Памтиће га фудбалски фанови, највише по успесима са Динамом, Приштином и репрезентацијом… »
Мамић сломљен због смрти Блажевића: ‘Ти си најзначајнија особа у историји Динама мој вољени куме!’ (фото)

Мамић сломљен због смрти Блажевића: ‘Ти си најзначајнија особа у историји Динама мој вољени куме!’ (фото)

Хот спорт 08.02.2023
Велики губитак за фудбалски свет! У раним јутрањим часовима читав регион потресла је вест о смрти легендарног фудбалског тренера, Мирослава Ћира Блажевића. Популарни и вољени Ћиро (88) није могао даље у борби против опаке… »
Утакмице у Хрватској почињу минутом ћутања за Ћиру Блажевића

Утакмице у Хрватској почињу минутом ћутања за Ћиру Блажевића

Спортске.нет 08.02.2023
Фудбалски савез Хрватске (ХНС) саопштио је данас да ће све утакмице у тој земљи наредног викенда почети са минутом ћутања, у знак сећања на прослављеног играча и тренера Мирослава Ћиру Блажевића. Легендарни тренер и бивши… »
„Човек са великим ч, мангуп, шоумен“: Милорад Косановић по лепом памти Блажевића

„Човек са великим ч, мангуп, шоумен“: Милорад Косановић по лепом памти Блажевића

Данас 08.02.2023
Бивши фудбалски тренер из Србије има само речи хвале за преминулог хрватског колегу. Вест о смрти 88-годишњег фудбалског тренера Мирослава Блажевића растужила је љубитеље фудбала широм некадашње Југославије, јер је Ћиро био… »
Тужне ВЕСТИ из хрватске: Преминуо легендарни Ћиро Блажевић! (видео)

Тужне ВЕСТИ из хрватске: Преминуо легендарни Ћиро Блажевић! (видео)

Хот спорт 08.02.2023
Прослављени тренер, Ћиро Блажевић, изгубио је битку са тешком болешћу Хрватски тренер, Ћиро Блажевић, преминуо је у 88. години живота, само два дана пре 89. рођендана. „Тренер свих тренера“, како га често називају, преминуо је… »
Далић се опростио од Блажевића: ‘Ћиро је мој фудбалски отац! Рекао је да ћемо освојити Мундијал у Русији!’ (фото)

Далић се опростио од Блажевића: ‘Ћиро је мој фудбалски отац! Рекао је да ћемо освојити Мундијал у Русији!’ (фото)

Хот спорт 08.02.2023
Цела фудбалска планета је у жалости! У раним јутрањим часовима читав регион потресла је вест о смрти легендарног фудбалског тренера, Мирослава Ћира Блажевића. Популарни и вољени Ћиро (88) није могао даље у борби против опаке… »
Ћирине легендарне изјаве: Капело би стигао до Турбета

Ћирине легендарне изјаве: Капело би стигао до Турбета

Спорт клуб 08.02.2023
Подели : Легендарни Мирослав Блажевић остаће упамћен као један од највећих фудбалских тренера с ових простора. Међутим, дуго ћемо га памтити и по бројним чувеним изјавама које је давао медијима. Ћиро је био познат као човек који… »
Емотивне Мамићеве рећи Ћири Блажевићу: "Вољени мој куме.."

Емотивне Мамићеве рећи Ћири Блажевићу: "Вољени мој куме.."

Спортске.нет 08.02.2023
Први човек загребачког Динама Здравко Мамић бираним речима се опростио од бившег хрватског тренера Мирослава Ћире Блажевића који је преминуо данас у 88. години. Јутро у региону протекло је у знаку Мирослава Блажевића. Чувени Ћиро… »
Браћа му погинула као усташки војници, отац спасавао Јевреје и партизане, а он је друг Чарлија Чаплина: Мало познати детаљи…

Браћа му погинула као усташки војници, отац спасавао Јевреје и партизане, а он је друг Чарлија Чаплина: Мало познати детаљи…

Данас 08.02.2023
Чувени хрватски „тренер свих тренера“ свашта је прошао за својих 88 година. Мирослав Блажевић познат је јавности као успешан фудбалски стручњак, ретког начина изражавања и способности да уђе под кожу медијима, изазивајући… »
Ћиро никада није заборавио гест српских фудбалера: Сећања на ‘Маракану’ 1999. године измамила сузе!

Ћиро никада није заборавио гест српских фудбалера: Сећања на ‘Маракану’ 1999. године измамила сузе!

Хот спорт 08.02.2023
Тежак ударац за фудбалску планету! У раним јутрањим часовима читав регион потресла је вест о смрти легендарног фудбалског тренера, Мирослава Ћира Блажевића. Популарни и вољени Ћиро (88) није могао даље у борби против опаке… »
Далић о Ћири: Посебан је, највећи од нас

Далић о Ћири: Посебан је, највећи од нас

Спорт клуб 08.02.2023
Подели : Селектор фудбалске репрезентације Златко Далић за Н1 је говорио о Ћири Блажевићу, легендарном тренеру који је раније у среду преминуо. “Припремао нас је, али велики је шок, отишао је наш Ћиро”, рекао је Далић. “Знао сам… »
Како је Ћиро Блажевић добио надимак: "Мајка Ката се молила Богу да га не зову тако"

Како је Ћиро Блажевић добио надимак: "Мајка Ката се молила Богу да га не зову тако"

ЛЕГЕНДАРНИ хрватски фудбалски тренер Мирослав Блажевић преминуо је ове среде у 88. години после дуге и тешке борбе са карциномом. Остаће упамћен по јединственој харизми и изјавама без длаке на језику, као и по специфичном надимку… »
Како је ћиро БЛАЖЕВИЋ говорио о НОВАКУ: "Ђоковић? Ја га обожавам, он је највећи спортиста на планети!" (видео)

Како је ћиро БЛАЖЕВИЋ говорио о НОВАКУ: "Ђоковић? Ја га обожавам, он је највећи спортиста на планети!" (видео)

МИРОСЛАВ БЛАЖЕВИЋ који је преминуо ове среде, дан пре 88. рођендана, увек је говорио оно што мисли, свидело се то слушаоцима или не. Тако је било и прошле године када је Новак Ђоковић пролазио кроз пакао у Аустралији. Ћиро је… »
Црвена звезда – блажевићева неостварена жеља: ‘Партизан, Хајдук и Динамо не могу ручак да им осоле!’

Црвена звезда – блажевићева неостварена жеља: ‘Партизан, Хајдук и Динамо не могу ручак да им осоле!’

Хот спорт 08.02.2023
‘То је наш највећи клуб! Без дискусије!’ У раним јутрањим часовима читав регион потресла је вест о смрти легендарног фудбалског тренера, Мирослава Ћира Блажевића. Популарни и вољени Ћиро (88) није могао даље у борби против… »
Роби се опростио од Блажевића : "Имали смо специфичан однос, био је посебан... легендарни мој Ћиро" (фото)

Роби се опростио од Блажевића : "Имали смо специфичан однос, био је посебан... легендарни мој Ћиро" (фото)

ОД ЛЕГЕНДАРНОГ тренера Мирослава Ћире Блажевића, који је преминуо ове среде у 88. години, опростио се и Роберт Просинечки. Фото: Небојса Параусиц Легендарна је, мада не сасвим тачна, прича да је "тренер свих тренера" кривац што… »
Мирослав Ћиро Блажевић, тренер свих тренера

Мирослав Ћиро Блажевић, тренер свих тренера

РТС 08.02.2023
Легендарни југословенски фудбалски тренер Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години. Мирослав Ћиро Блажевић био је већ дуже време болестан, тешко се кретао и говорио, али га препознатљив ведар дух и оптимизам нису… »
Просинечки: Имаће Ћиро шта да прича људима горе…

Просинечки: Имаће Ћиро шта да прича људима горе…

Спорт клуб 08.02.2023
Подели : Бранко Иванковић, асистент Мирославу Ћиру Блажевићу на Светском првенству 1998. године, каже да је било питање дана када ће његов пријатељ преминути. Рак је Блажевићу први пут дијагностификован 2011. године, двапут га… »
Како је Ћиро Блажевић кажњавао непослушне играче? "Сине, једва чекам да дођемо на врх планине.." (фото)

Како је Ћиро Блажевић кажњавао непослушне играче? "Сине, једва чекам да дођемо на врх планине.." (фото)

НЕПОНОВЉИВИ тренер свих тренера Ћиро Блажевић, који је преминуо ове среде дан пре 88. рођендана, остаће упамћен по многим анегдотама. Највише их је можда забележено из фудбалске сезоне 1981/82. у којој је Динаму донео наслов… »
Последње фотографије Блажевића, виђен у јавности пре две недеље, одмарао на свакој клупи ФОТО

Последње фотографије Блажевића, виђен у јавности пре две недеље, одмарао на свакој клупи ФОТО

Нова 08.02.2023
Легендарни балкански тренер Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је два дана пре 88. рођендана. Преминуо је у Загребу, а пре две недеље је последњи пут сликан у јавности. „Ја сам ти тако болестан… Тако ми је тешко. Ова је**** болест… »
Преминуо је Ћиро Блажевић

Преминуо је Ћиро Блажевић

Политика 08.02.2023
Након дуже и тешке болести, само два дана пре него што би напунио 88 година, преминуо је Мирослав Ћиро Блажевић. Он се од 2011. године борио са карциномом, и више пута је здравствене изазове успео да преброди. Легендарни тренер… »
„Фудбал није уметничко клизање, побеђује онај ко да гол више, а не онај који игра лепше“: Тако је говорио Мирослав Ћиро…

„Фудбал није уметничко клизање, побеђује онај ко да гол више, а не онај који игра лепше“: Тако је говорио Мирослав Ћиро…

Данас 08.02.2023
Легендарни Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је два дана пре 88. рођендана. Изгубио борбу са раком. Иако је два пута је успео да победи опаку болест, трећи пут нажалост није успео. Иза њега ће заувек остати бројни успеси, али и… »
Историјска „модра“ титула, један рекорд, пет репрезентација…: Блажевићева каријера у бројкама

Историјска „модра“ титула, један рекорд, пет репрезентација…: Блажевићева каријера у бројкама

Данас 08.02.2023
У избору угледног Вечерњег листа, најбољи фудбалски тренер века Хрватске имао је дугу каријеру, са мноштвом ангажмана. Данас преминули Мирослав Ћиро Блажевић играо је за само седам клубова – Братство из Травника, загребачки… »
Незабораван тренутак кад је Ћиро звао Туђмана: Председниче мој, ми смо се понашали како сте ви питали

Незабораван тренутак кад је Ћиро звао Туђмана: Председниче мој, ми смо се понашали како сте ви питали

Данас 08.02.2023
Ћирина изборничка каријера на клупи Хрватске имала је море незаборавних тренутака, а један од чувенијих догодио се након победе над Данском (3:0) на ЕУРУ 1996. Камера је након утакмице забележила Ћирин разговор с тадашњим… »
Преминуо Ћиро Блажевић

Преминуо Ћиро Блажевић

Спортски журнал 08.02.2023
Преминуо је два дана пре 88. рођендана, преноси портал Индекс. Чувени фудбалски тренер и бивши селектор хрватске репрезентације Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години након дуге борбе с раком, јављају хрватски медији… »
Ћиро могао да доведе миху - ево зашто је пропао трансфер у динамо: Блажевића убеђивали, а он рекао "Синиша? Сине мој..."

Ћиро могао да доведе миху - ево зашто је пропао трансфер у динамо: Блажевића убеђивали, а он рекао "Синиша? Сине мој..."

Мондо 08.02.2023
Легендарни тренер имао могућност да Синишу Михајловића потпише док је радио у Динаму, али... Легендарни тренер имао могућност да Синишу Михајловића потпише док је радио у Динаму, али... У само неколико недеља остали смо без две… »
"Ако просинечки буде играч, појешћу диплому": Ово је истина о односу легенде Звезде и Ћире Блажевића

"Ако просинечки буде играч, појешћу диплому": Ово је истина о односу легенде Звезде и Ћире Блажевића

ХРТВАТСКИ тренер Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години после дуге и тешке борбе са раком. Фацебоок/сцреенсхот/Мирослав Ћиро Блажевић Без обзира на све успехе које је Блажевић бележио у каријери, један промашај вечно га… »
Последњи ћирин разговор за "новости”: Сине, одлазим...

Последњи ћирин разговор за "новости”: Сине, одлазим...

ОВАЈ пут није победио болест, отишао је са овога света након дуготрајне борбе са раком простате. Фото архива ВН Још пре неколико дана у телефонском разговору нам је рекао да је крај „ту негде, за који дан”. У свом стилу… »
Ћиро у последњем интервјуу за сајт Н1: Спреман сам за одлазак без велике помпе

Ћиро у последњем интервјуу за сајт Н1: Спреман сам за одлазак без велике помпе

Н1 Инфо 08.02.2023
Легендарни фудбалски тренер Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години после дуге борбе са раком. У интервјуу за портал Н1, пре четири месеца, причао је о томе како има пет метастаза и како се не да. „Али не живим у илузији… »
ВИДЕО „Сине мој…“: Како је причао Ћиро, народски, без увијања, увек је знао да насмеје

ВИДЕО „Сине мој…“: Како је причао Ћиро, народски, без увијања, увек је знао да насмеје

Нова 08.02.2023
Легендарни Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је два дана пре 88. рођендана. Бивши селектор Хрватске и тренер Динама из Загреба је изгубио борбу са раком. Два пута је успео да победи опаку болест, али трећи пут нажалост није успео… »
Тренер свих тренера: Направио чудо са Динамом, сензацију века са Хрватском и то није све

Тренер свих тренера: Направио чудо са Динамом, сензацију века са Хрватском и то није све

Нова 08.02.2023
Бивши селектор фудбалске репрезентације Хрватске Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је у Загребу у 88. години, након дуге и тешке болести. Чувени тренер је рођен 10. фебруара 1935. у Травнику, у Босни и Херцеговини, а фудбалску… »
Тајна Ћире Блажевића - Како се 'одрекао' Просинечког и послао га у Звезду?

Тајна Ћире Блажевића - Како се 'одрекао' Просинечког и послао га у Звезду?

Спортске.нет 08.02.2023
Чувени хрватски стручњак Мирослав Ћиро Блажевић, осим по својим тренерским квалитетима, биће упамћен и као човек без задршке у разговорима са јавности. Никада није осећао потешкоћу да каже што му је на души, па је тако пре две… »
Преминуо легендарни тренер Ћиро Блажевић

Преминуо легендарни тренер Ћиро Блажевић

Данас 08.02.2023
Преминуо је легендарни тренер Мирослав Ћиро Блажевић. Фудбалски тренер и бивши селектор хрватске репрезентације преминуо је два дана пре 88. рођендана након дуге борбе с раком. Блажевић је 1982. године Динаму донео титулу првака… »
Звали ме у звезду, па одбили јер сам хрват: Како је блокиран прелазак Блажевића на "Маракану" - Није ми жао...

Звали ме у звезду, па одбили јер сам хрват: Како је блокиран прелазак Блажевића на "Маракану" - Није ми жао...

Мондо 08.02.2023
Мирослав Блажевић је током своје тренерске каријере водио десетине клубова, а наводно је био близу и доласка у Црвену звезду. Мирослав Блажевић је током своје тренерске каријере водио десетине клубова, а наводно је био близу и… »
Због часне сестре побегао из манастира: "Најлуђе" изјаве Ћире Блажевића - због овога није дошао у Звезду

Због часне сестре побегао из манастира: "Најлуђе" изјаве Ћире Блажевића - због овога није дошао у Звезду

"ТРЕНЕР свих тренера" Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години живота. ФОТО: Принтскрин Најчешће су Ћиру питали кроз каријеру како је могуће да је Роберта Просинечког препустио управо Звезди, те да ли жали за оном изјавом да ће… »
Ко је био Ћиро Блажевић? Трагично изгубио брата и сестру, мрзели су га због Просинечког, а памтиће се свађа са Мамићем

Ко је био Ћиро Блажевић? Трагично изгубио брата и сестру, мрзели су га због Просинечког, а памтиће се свађа са Мамићем

МИРОСЛАВ Ћиро Блажевић, легендарни фудбалски тренер и бивши селектор хрватске репрезентације, преминуо је у 88. години након дуге борбе са раком. Болест му је први пут дијагностикована 2011. године, двапут ју је победио, али… »
"Постани интиман с лоптом" Погледајте како је изгледао тренинг Ћире Блажевића (видео)

"Постани интиман с лоптом" Погледајте како је изгледао тренинг Ћире Блажевића (видео)

ФУДБАЛСКИ тренер Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години живота. Фото: Н. Скендерија Чувени тренер преминуо је после тешке и дуге болести и то само два дана пре свог рођендана. Против канцера се борио од 2011. године. Важио је за… »
Партизан се опростио од Ћире Блажевића: "Дубоко поштовање за рад и постигнуте успехе"

Партизан се опростио од Ћире Блажевића: "Дубоко поштовање за рад и постигнуте успехе"

ФУДБАЛСКИ клуб Партизан опростио се данас од бившег хрватског фудбалера и тренера Мирослава Ћире Блажевића, који је преминуо у 88. години живота. Фото: ФК Партизан - Уз дубоко поштовање за рад и постигнуте успехе у каријери, ФК… »
Преминуо Ћиро Блажевић

Преминуо Ћиро Блажевић

Ал Јазеера 08.02.2023
Легендарни ногометни тренер преминуо је у 88. години након дуге борбе с карциномом. Преминуо је Мирослав Ћиро Блажевић, објавили су агенција Хина и хрватски медији. Легендарни ногометни тренер преминуо је у 88. години након дуге… »
Преминуо легендарни Мирослав Ћиро Блажевић

Преминуо легендарни Мирослав Ћиро Блажевић

Нова 08.02.2023
Преминуо је Мирослав Ћиро Блажевић, легендарни тренер и селектор Хрватске. Преминуо је у 88. години након дуге борбе са раком. Први пут му је болест дијагностификована још 2011. године, а два пута је успео да је победи. Нажалост… »
ВИДЕО Ћиро Блажевић је на сваком мечу носио бели шал, само једном је открио тајну због чега

ВИДЕО Ћиро Блажевић је на сваком мечу носио бели шал, само једном је открио тајну због чега

Нова 08.02.2023
Од првог до последњег меча је заштитни знак Мирослава Ћира Блажевића био бели шал. Једном приликом је објаснио и због чега. „Тренер свих тренера“ је преминуо два дана пре свог 88. рођендана након дуге борбе са раком. Легендарни… »
Преминуо легендарни Ћиро Блажевић

Преминуо легендарни Ћиро Блажевић

Радио 021 08.02.2023
Хрватски тренер Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години након дуге борбе са раком. Блажевићу је карцином први пут дијагностикован 2011. године. Два пута га је победио, али се трећи пут вратио и након дуге болести Блажевић… »
Тако је говорио "тренер свих тренера"...

Тако је говорио "тренер свих тренера"...

Спортске.нет 08.02.2023
Тужна вест данас је стигла из Хрватске, Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години после дуге и тешке болести. Популарни "тренер свих тренера" један је од најуспешнијих стручњака у својој земљи, а свакако да је највећи… »
Преминуо Мирослав Ћиро Блажевић

Преминуо Мирослав Ћиро Блажевић

Еуроневс 08.02.2023
Хрватски фудбалски тренер Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години након дуге и тешке болести, пише Индекс.хр. Мирослав Блажевић Ћиро рођен је 10. фебурара 1935. године у Травнику и познат је хрватски фудбалер. Преминуо је… »
Тако сам болестан, јако ми је тешко... Последње речи Ћира Блажевића сламају срце: "Рак уништава све полако и сигурно"

Тако сам болестан, јако ми је тешко... Последње речи Ћира Блажевића сламају срце: "Рак уништава све полако и сигурно"

Мондо 08.02.2023
Мирослав Блажевић се годинама борио са злоћудном болешћу и осетио је да нема више снаге. Мирослав Блажевић се годинама борио са злоћудном болешћу и осетио је да нема више снаге. Чувени хрватски тренер Ћиро Блажевић преминуо је у… »
Ако од робија буде играч, појешћу диплому! Ево шта је истина о односу Ћире и Просинечког: "Писали су да сам будала!"

Ако од робија буде играч, појешћу диплому! Ево шта је истина о односу Ћире и Просинечког: "Писали су да сам будала!"

Мондо 08.02.2023
О односу Роберта Просинечког и Ћира Блажевића било је много речи током претходне три деценије, а "тренер свих тренера" је недавно открио шта је истина. О односу Роберта Просинечког и Ћира Блажевића било је много речи током… »
Умро Ћиро Блажевић

Умро Ћиро Блажевић

Н1 Инфо 08.02.2023
Легендарни фудбалски тренер Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години после дуге борбе са раком. Болест му је први пут дијагностификована 2011. године, двапут ју је победио, али трећи пут, нажалост, није успео. Тренерско… »
Преминуо Ћиро Блажевић

Преминуо Ћиро Блажевић

Спорт клуб 08.02.2023
Подели : Легендарни фудбалски тренер Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години после дуге борбе са раком. Болест му је први пут дијагностификована 2011. године, двапут ју је победио, али трећи пут, нажалост, није успео… »
Преминуо Ћиро Блажевић: "Тренер свих тренера" нас је напустио у 88. години

Преминуо Ћиро Блажевић: "Тренер свих тренера" нас је напустио у 88. години

Мондо 08.02.2023
После дуге и тешке болести преминуо је Ћиро Блажевић. После дуге и тешке болести преминуо је Ћиро Блажевић. Легендарни хрватски фудбалски тренер Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години после дуге и тешке болести, преносе хрватски… »
Туга: Преминуо Ћиро Блажевић

Туга: Преминуо Ћиро Блажевић

И то дан пре 88. рођендана... Фото архива ВН Легендарни хрватски фудбалски тренер Мирослав Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години након дуге борбе са раком, преносе хрватски медији. Блажевић је већ годинама водио борбу са раком… »
Сцена из Београда коју Ћиро никада није заборавио: Сетите се када је на "Маракани" нестало струје... (видео)

Сцена из Београда коју Ћиро никада није заборавио: Сетите се када је на "Маракани" нестало струје... (видео)

ФУДБАЛСКИ тренер Ћиро Блажевић преминуо је у 88. години живота. Фото: Новости архива Чувени тренер преминуо је после тешке и дуге болести, и то само два дана пре свог рођендана. Против канцера се борио од 2011. године. Ћиро… »

Вести дана »