Povezane vesti
Kao da me je ošamarila! Saša Popović otkrio kako je izgledao njegov prvi susret s Marijom Šerifović - imala je 15 godina
Mondo 08.02.2023
Saša Popović se prisetio čuvenog upoznavanja s Marijom Šerifović davne 1998. godine, kojeg se danas seća sa osmehom. Saša Popović se prisetio čuvenog upoznavanja s Marijom Šerifović davne 1998. godine, kojeg se danas seća sa osmehom. Saša… »
„Matori, šta me pitaš?“: Saša Popović otkrio kako je izgledao njegov prvi susret sa Marijom Šerifović
Nova 08.02.2023
Prisetili se uspomena. Marija Šerifović je zahvaljujući svojoj majci od malih nogu imala dodira sa estradom. Naime, pevačica je sa majkom Vericom redovno posećivala snimanja, ne sluteći da će jednog dana i ona biti pred svetlima reflektora… »
"Ošamarila me je, prošla i samo sela" Saša Popović otkrio kako je upoznao Mariju Šerifović: Uvek je bila džambasta
Kurir 08.02.2023
Saša Popović i Marija Šerifović danas su tandem koji već godinama zasmejava i oduševljava milionski region u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Iako se danas savršeno razumeju samo kroz pogled, njihov prvi susret i nije baš prošao slavno, bar… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Budžet za zdravstvo u 2025. godini dostigao 5,5 milijardi evra: Ministar Mali otkrio detalje planova
Blic pre 3 satajoš 3 povezane