Povezane vesti
„Uzeli smo iz kola flašu od viskija kao dokaz“: Drugovi Jovane koja je poginula u prevrtanju BMW u šoku, roditelji policiji…
Nova 08.02.2023
"Anđele naš najlepši, nedostaješ mi. Lepo spavaj. Srećo moja lepa, neka te anđeli čuvaju", napisala je drugarica Jovane Janković (18) iz Velike Grabovnice koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u nedelju ujutru kod Guberevca. Na društvenim mrežama… »
"Majmun je pijan vozio troje tuđe dece, goniću ga dok sam živ": Otac poginule Jovane (18) ne može da dođe sebi: "Našli smo u…
Blic 08.02.2023
"Anđele naš najlepši, nedostaješ mi. Lepo spavaj. Srećo moja lepa, neka te anđeli čuvaju", napisala je drugarica Jovane Janković (18) iz Velike Grabovnice koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u nedelju ujutru kod Guberevca. Na društvenim mrežama… »
Vozač BMW-a povezao jovanu u smrt, a njegov otac šokirao! Porodici kratko rekao posle sahrane - "Pa brate, dešava se"
Mondo 08.02.2023
Vozač BMW-a pored tinejdžerke vozio je još dvojicu devetnaestogodišnjih mladića. Vozač BMW-a pored tinejdžerke vozio je još dvojicu devetnaestogodišnjih mladića. Devojka Jovana Janković (18) iz Grabovnice, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u… »
Vesti dana »
Bačulov kaže da je iz medija saznao za pritvor: Vučić progoni neistomišljenike
N1 Info pre 44 minutajoš 30 povezanih
Đedović: Analiziramo mogućnosti za dodatni uvoz naftnih derivata
Sputnik pre 2 satajoš 37 povezanih
Pozno miholjsko leto je završeno: Meteorolog otkriva koliko će potrajati zahlađenje
NIN pre 34 minutajoš 64 povezane
Simbol Zagreba nestao pred očima građana: Pogledajte šta je ostalo od čuvenog nebodera FOTO/VIDEO
B92 pre 3 satajoš 60 povezanih