Povezane vesti
„Uzeli smo iz kola flašu od viskija kao dokaz“: Drugovi Jovane koja je poginula u prevrtanju BMW u šoku, roditelji policiji…
Nova 08.02.2023
"Anđele naš najlepši, nedostaješ mi. Lepo spavaj. Srećo moja lepa, neka te anđeli čuvaju", napisala je drugarica Jovane Janković (18) iz Velike Grabovnice koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u nedelju ujutru kod Guberevca. Na društvenim mrežama… »
"Majmun je pijan vozio troje tuđe dece, goniću ga dok sam živ": Otac poginule Jovane (18) ne može da dođe sebi: "Našli smo u…
Blic 08.02.2023
"Anđele naš najlepši, nedostaješ mi. Lepo spavaj. Srećo moja lepa, neka te anđeli čuvaju", napisala je drugarica Jovane Janković (18) iz Velike Grabovnice koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u nedelju ujutru kod Guberevca. Na društvenim mrežama… »
Vozač BMW-a povezao jovanu u smrt, a njegov otac šokirao! Porodici kratko rekao posle sahrane - "Pa brate, dešava se"
Mondo 08.02.2023
Vozač BMW-a pored tinejdžerke vozio je još dvojicu devetnaestogodišnjih mladića. Vozač BMW-a pored tinejdžerke vozio je još dvojicu devetnaestogodišnjih mladića. Devojka Jovana Janković (18) iz Grabovnice, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u… »
Vesti dana »
MUP: Pretakanje amonijaka nakon curenja u Guči uspešno izvršeno, sedam osoba evakuisano
Euronews pre 1 minutjoš 30 povezanih
U Srbiji danas sunčano i veoma toplo do 39 stepeni, sredinom sedmice pad temperature
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
Sudbina se poigrala sa komšijama - paklen put u nokaut fazi za Hrvatsku, Bosna i Hercegovina sanja čudo
RTS pre 26 minutajoš 48 povezanih
Patrijarh Porfirije: Hram Svetog Save duhovno središte našega naroda, potpisan ugovor o završnim radovima
Euronews pre 36 minutajoš 18 povezanih
Američka vojska saopštila da je napala deset lokacija u Iranu zbog više napada Teherana po regionu
N1 Info pre 36 minutajoš 21 povezana