Povezane vesti
Meta poziva menadžere da zavrnu rukave ili da odu
Bloomberg Adria 08.02.2023
Meta Platforms Inc. traži od mnogih svojih menadžera i direktora da pređu na individualne poslove saradnika ili napuste kompaniju, jer ona pokušava da postane efikasnija, kažu osobe upoznate sa tim pitanjem. Taj proces je interno poznat kao… »
Meta zahteva od rukovodilaca da pređu na pozicije spoljnih saradnika
Biznis.rs 08.02.2023
"Godina efikasnosti" za tehnološkog giganta. Kompanija Meta Platforms traži od mnogih rukovodilaca i direktora da pređu na pozicije spoljnih saradnika ili da napuste kompaniju u pokušaju da poveća efikasnost poslovanja, navode osobe upoznate sa… »
Vesti dana »

Dačić: Policija kod novosadskog DIF-a upotrebila minimalnu silu tek nakon što je bila napadnuta
Radio 021 pre 5 satijoš 45 povezanih

Skupovi podrške studentima DIF-a u Novom Sadu, Dačić najavljuje prekršajne prijave
Vreme pre 1 satjoš 75 povezanih

Odbor za kulturu i informisanje doneo odluku o pokretanju novog postupka za predlaganje kandidata za izbor članova Saveta REM-a
RTV pre 7 minutajoš 25 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih

Oglasile se bela kuća i ukrajina nakon što je Putin proglasio primirje: Ovo se neće svideti predsedniku Rusije
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih