Povezane vesti
Branka Veselinović bila je drugarica desanke Maksimović: Ovako je glumica pričala o njihovom prijateljstvu: "Naterala sam je…
Blic 08.02.2023
Proslavljena glumica Branka Veselinović preminula je u 105. godini, a bila je najstarija glumica na svetu. Ona je poslednje godine bila veoma vitalna, razumna i radosna, volela je život i cenila svaki trenutak. Pisala je, slikala, čitala... Volela je da… »
"Inače sam zdrava, puna sam dobre volje" Ovako je Branka govorila na svoj 104. Rođendan: Evo šta je radila tog posebnog dana
Kurir 08.02.2023
Glumica Branka Veselinović preminula je danas u 105. godini života i ostavila celu Srbiju obavijenu tugom. Ona je bila najstarija glumica na svetu, a na svoj 104. rođendan za "Kurir" je otkrila kako se oseća i kakva je njena dnevna rutina. - Danas je za… »
Vesti dana »
Uživo (FOTO/VIDEO) Tramp u Pekingu: Si poručio da bi Kina i SAD trebalo da budu "partneri, a ne rivali"
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 31 povezana
Tanjga: "Potkradani smo od prvog minuta, neugodno i pravim zvezdašima!"
Sportske.net pre 1 satjoš 22 povezane
Velika promena nakon sunčanih dana, stiže ozbiljno zahlađenje: RHMZ najavljuje majske pljuskove
Mondo pre 15 minutajoš 16 povezanih
Nika i Atina Tošić ukrale šou na tribinama: Duško Tošić pratio finale Kupa Srbije s naslednicama
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Poslanici Narodne skupštine danas nastavljaju raspravu o setu izbornih zakona
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih