Povezane vesti
Tragični i tužni februar Radoša Bajića: Naš poznati glumac ostao bez voljenog oca, a pre 3 godine izgubio i velikog…
Kurir 08.02.2023
Februar kao da je tragični i tužni mesec za glumca i režisera Radoša Bajića, kome je kasno sinoć preminuo otac, Miloš Mirka Bajić za kog je bio neverovatno vezan i čije je fotografije često objavljivao na instagramu. View this post on Instagram… »
„Moj stvoritelj se upokojio“: Radoš Bajić pretrpeo težak gubitak
Nova 08.02.2023
Podelio tužne vesti. Glumac i reditelj Radoš Bajić saopštio je na Instagramu da mu je preminuo otac Miloš. Otac za koga je bio izuzetno vezan noćas je umro u 93. godini života, a Radoš se emotivnom porukom oprostio od njega. A post shared by… »
Preminuo otac radoša bajića u 93. Godini: Emotivnim rečima se oprostio od njega: "Moj stvoritelj, seljak, čovek dobrote"
Mondo 08.02.2023
Radoš bajić objavio da je njegov otac Miloš Mirka Bajić preminuo u 93. godini. Radoš bajić objavio da je njegov otac Miloš Mirka Bajić preminuo u 93. godini. Slavni srpski glumac i scenarista Radoš Bajić saopštio je na društvenim mrežama… »
Tuga U domu radoša bajića: Otišao je u rajsko naselje moj stvoritelj, seljak, čovek blagosti, dobrote i ljubavi
Večernje novosti 08.02.2023
GLUMAC Radoš Bajić je na društvenoj mreži Instagram podelio tužne vesti. Foto: Instagram/rados.bajic.officialpage Njegov otac, za kog je bio vezan, preminuo je kasno sinoć u 93. godini života. Radoš se od njega oprostio emotivnim rečima. - U… »
Vesti dana »
Uhapšen muškarac s mačetom i noževima u Kapitolu pred dolazak Donalda Trumpa: Drama u Vašingtonu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Produžen pritvor dvojici Srba zbog eksplozije na kanalu Ibar - Lepenac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Bmw bežao od policije, pa sleteo s: Puta?! Drama na Voždovcu: Prošao između dva drveta, patrola odmah stigla za njim (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana