Povezane vesti
Ministarka: Nije mi neprijatno zbog Zagorke Dolovac, ona pošteno radi svoj posao
N1 Info 08.02.2023
Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da joj nije neprijatno što je član Vlade Srbije, jer je "ova i prethodna vlada uhapsila Darka Šarića i Veljka Belivuka, te kriminalce stavila iza rešetaka i čvrsto se bori sa organizovanim kriminalom". „Ne, nije… »
Ministarka pravde: Nije mi neprijatno zbog Zagorke Dolovac, ona pošteno radi svoj posao
Radio 021 08.02.2023
Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da joj nije neprijatno što je članica Vlade Srbije, jer je "ova i prethodna vlada uhapsila Šarića i Belivuka, te kriminalce stavila iza rešetaka". "Ne, nije mi neprijatno što je u mom mandatu republički tužilac… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za nedelju, 25. januar: Upozorenje na jaku košavu i ledenu kišu
Beta pre 59 minutajoš 1 povezana
„Pustite naše patriote ICE-a da rade svoj posao“: Tramp nakon što su federalni agenti ubili muškarca u Mineapolisu, na licu mesta „haotično i opasno“ (FOTO, VIDEO)
Danas pre 19 minutajoš 2 povezane
"Veoma smo blizu sastanka Putina i Zelenskog" Susret u Abu Dabiju ključni korak: Uskoro bi moglo da dođe do nečeg što nije viđeno godinama
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana
Anastasija Ražnatović puca od ponosa: Nakon Gudeljevog meča se oglasila i pokazala kolika mu je podrška
Blic pre 3 satajoš 1 povezana