Povezane vesti

Dončiću doveli Irvinga u Dalas, a sada žele i asa Finiksa

Sportski žurnal 08.02.2023
Dalas želi da angažuje centra Diandre Ejtona. Rukovodstvo Dalasa pokušaće u naredna 24 časa da angažuje košarkaša Finiksa Diandre Ejtona, koji je ove sezone jedan od najboljih igrača u NBA ligi, prenose američki mediji. Dalas je završio… »

Irving: Konačno ću igrati u paru sa Dončićem

Politika 08.02.2023
DALAS – Novi košarkaš Dalasa Kajri Irving izjavio je da je srećan što će u nastavku karijere igrati sa slovenačkim reprezentativcem Lukom Dončićem, prenose američki mediji. Irving je odradio prvi trening sa Dalasom, jer je juče trejdovan u… »

Dalas pravi supertim: Dončić i Irving bi uskoro mogli da dobiju elitno društvo!

Hot sport 08.02.2023
Ekipa iz Teksasa očigledno ima šampionske ambicije Ostalo je manje od 24 časa do kraja prelaznog roka u NBA ligi, a uprava Dalas će pokušati da u tom periodu dovede još jedno pakleno pojačanje. Informacije koje stižu iz Amerike govore da je reč o… »

Dalas želi i Ejtona - Da li je to put za Durenta prema Finiksu?

Sportske.net 08.02.2023
Dalas Maveriksi definitivno žele da oko Luke Dončića izgrade šampionski tim. Ambicije su pokazali dovođenjem Kajrija Irvinga pre nekoliko dana, a sada nam iz Amerike stižu informacije da će u naredna 24 sata probati da dovedu i jednog od najboljih… »

Dalas ne staje kod Irvinga – stiže i Ejton?

B92 08.02.2023
Rukovodstvo Dalasa pokušaće u naredna 24 časa da angažuje košarkaša Finiksa Diandre Ejtona, koji je ove sezone jedan od najboljih igrača u NBA ligi. Dalas je završio transfer Kajrija Irvinga, koji je u utorak zajedno sa Markifom Morisom prešao u… »

Dalas ne staje sa pojačanjima: Posle Irvinga i Ejton na "meti" Maveriksa

Euronews 08.02.2023
Rukovodstvo Dalasa pokušaće u naredna 24 časa da angažuje košarkaša Finiksa Diandre Ejtona, koji je ove sezone jedan od najboljih igrača u NBA ligi, prenose američki mediji. Dalas je završio transfer Kajrija Irvinga, koji je u utorak zajedno sa… »

Irving: Konačno ću igrati u paru sa Dončićem

Sportski žurnal 08.02.2023
Iskusni bek rekao da želi da osvoji titulu. Novi igrač Dalasa Kajri Irving izjavio je da je srećan što će u nastavku karijere igrati sa slovenačkim reprezentativcem Lukom Dončićem, prenose američki mediji. Irving je odradio prvi trening sa… »

Ranije puštena vest - Kajri Irving: "Konačno ću biti u paru sa nekim od tih strašnih Evropljana"

Večernje novosti 08.02.2023
Novi košarkaš Dalasa Kajri Irving izjavio je danas da je srećan što će u nastavku karijere igrati sa slovenačkim reprezentativcem Lukom Dončićem, prenose američki mediji. FOTO: AP Irving je odradio prvi trening sa Dalasom, pošto je juče… »

Kajri Irvng predstavljen u Dalasu: Konačno ću igrati u paru sa Dončićem, želim da osvojim titulu

Euronews 08.02.2023
Kajri Irving je danas odradio prvi trening sa Dalasom, pošto je juče trejdovan u redove Maveriksa iz Bruklina. On je u Dalas stigao sa Markifom Morisom u zamenu za Spensera Dinvidija, Dorijana Fini-Smita, kao i pika prve runde i nekoliko pikova druge… »

Dalas se ne šali: Maveriksi posle Irvinga žele da dovedu bivšeg prvog pika NBA drafta

Večernje novosti 08.02.2023
DALAS je dovođenjem Kajrija Irvinga pokazao kakve ambicije ima, ali ekipa iz Teksasa ne želi tu da se zaustavi. FOTO: Tanjug/AP Informacije sa one strane Atlantika najavljuju da Maveriksi žele da angažuju centra Finiks sansa Diandre Ejtona. Još uvek… »

Irving oduševljen slovencem: ''Još od Leri Birda nijedan Evropljanin ne dominira kao Luka Dončić''

Večernje novosti 08.02.2023
Novi košarkaš Dalas maveriksa Kajri Irvinga oduševljen je partijama koje pruže Luka Dončić. Foto: Profimedia Irving je odradio prvi trening sa Dalasom, a potom komentarisao Luku Dončića. - Konačno ću biti u paru sa nekim od tih strašnih… »

Irving: Konačno ću biti u paru sa nekim od tih strašnih Evropljana

B92 08.02.2023
Novi košarkaš Dalasa Kajri Irving izjavio je danas da je srećan što će u nastavku karijere igrati sa slovenačkim reprezentativcem Lukom Dončićem. Irving je odradio prvi trening sa Dalasom, pošto je juče trejdovan u redove Maveriksa iz Bruklina… »

Mogu li Luka i Kajri zajedno? Irving: Nisam zabrinut

Sport klub 08.02.2023
Podeli : Novi košarkaš Dalas Meveriksa Kajri Irving kaže da će u Teksasu biti usredsređen na košarku. Zajedno sa Markifom Morisom, Irving je došao u Mevse u zamenu za Spensera Dinvidija, Dorijana Fini-Smita, nezaštićeni pik prve runde drafta… »

Vesti dana »