Povezane vesti
Indi se udala pre četiri meseca, a već se sprema za razvod: „Moj brak je na stendbaju“
Nova 08.02.2023
Pevačica Indi Aradinović bila je gošća emisije "Amidži šou" u kojem je pričala, između ostalog, o svojim bračnim problemima. Pevačica se udala pre samo četiri meseca, u oktobru, a sada već kaže da joj je brak na „stendbaju“. „Moj brak je na stendbaju… »
Moj brak je na stendbaju! Indi šokirala u emisiji - udala se tajno, pobrisala slike, a sad: "Probali, videli, ne ide..."
Mondo 08.02.2023
Indi Aradinović progovorila je o odnosu sa suprugom nakon što se udala za njega i pobrisala sve njihove slike s Instagrama. Indi Aradinović progovorila je o odnosu sa suprugom nakon što se udala za njega i pobrisala sve njihove slike s Instagrama. Indi… »
Indi progovorila o bračnim poblemima i razvodu! Pevačica otkrila detalje odnosa sa suprugom, a evo kako se preziva u ličnoj…
Kurir 08.02.2023
Pevačica Indira Aradinović Indi pre nekoliko meseci svom izabraniku izgovorila je sudbonosno "da" i stupila u bračni odnos. U emisiji Amidži šou govorila je o braku, bračnim problemima, ali i redovnim putovanjima na relaciji Srbija-Danska. - Moj brak je… »
Vesti dana »
Dačić o požaru u Deliblatskoj pečari: Nije bilo ponude od EU za avion velike nosivosti jer ga nema
Beta pre 3 satajoš 54 povezane
Mali odgovorio na pitanja građana: Ko ima pravo na pomoć države od 6.000 dinara i kako se prijaviti?
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 19 minutajoš 25 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 2 satajoš 54 povezane