Повезане вести
Зеленски стигао у Лондон Одржао говор у парламенту и поручио: Овде сам у име храбрих, знамо да ће Русија изгубити
Курир 08.02.2023
"Овде сам у име храбрих. У име наших ратних хероја који су у рововима штитећи Украјину од непријатељских пројектила", рекао је данас украјински председник Володимир Зеленски британским парламентарцима у Лондону. ⚡️Зеленски вон'т… »
"Имамо слободу, дајте нам крила": Зеленски се у Лондону састао и са краљем, послао поруку Западу: Наша победа ће променити…
Блиц 08.02.2023
Украјински председник Володимир Зеленски држи говор пред британским парламентарцима. Говорећи на енглеском, он се захвалио Британији у име украјинских ратника, артиљераца, бранилаца неба, регрута и оних који ће бити распоређени… »
„Дајте нам крила…“: Зеленски пред посланицима парламента Британије
Данас 08.02.2023
Украјински председник Володимир Зеленски одржао је говор у британском парламенту, који су заступници поздравили громогласним аплаузом, преноси Гардијан. „Овде представљам ратне хероје који у рововима штите Украјину од… »
Зеленски пред британским посланицима: Хвала на опреми и обуци оних с прве линије
Н1 Инфо 08.02.2023
"Овде сам у име храбрих. У име наших ратних хероја који су у рововима штитећи Украјину од непријатељских пројектила", рекао је украјински председник Володимир Зеленски британским парламентарцима у Лондону. Како преноси Радио… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У 51 месту у Србији нема алтернативе НИС-овим бензинским станицама
Време пре 2 сатајош 43 повезане
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 3 сатајош 29 повезаних
Почиње пријављивање за упис објеката, подршка Нишлијама на 24 локације
Југ пресс пре 2 сатајош 120 повезаних
Повећана тражња за еврима у мењачницама, НБС уверава да нема разлога за панику
Блоомберг Адриа пре 2 сатајош 22 повезане