Povezane vesti
Zelenski stigao u London Održao govor u parlamentu i poručio: Ovde sam u ime hrabrih, znamo da će Rusija izgubiti
Kurir 08.02.2023
"Ovde sam u ime hrabrih. U ime naših ratnih heroja koji su u rovovima štiteći Ukrajinu od neprijateljskih projektila", rekao je danas ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski britanskim parlamentarcima u Londonu. ⚡️Zelensky won't get fighter jets from UK… »
"Imamo slobodu, dajte nam krila": Zelenski se u Londonu sastao i sa kraljem, poslao poruku Zapadu: Naša pobeda će promeniti…
Blic 08.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski drži govor pred britanskim parlamentarcima. Govoreći na engleskom, on se zahvalio Britaniji u ime ukrajinskih ratnika, artiljeraca, branilaca neba, regruta i onih koji će biti raspoređeni na frontu rata. On kaže… »
„Dajte nam krila…“: Zelenski pred poslanicima parlamenta Britanije
Danas 08.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski održao je govor u britanskom parlamentu, koji su zastupnici pozdravili gromoglasnim aplauzom, prenosi Gardijan. „Ovde predstavljam ratne heroje koji u rovovima štite Ukrajinu od neprijateljskih projektila“, rekao… »
Zelenski pred britanskim poslanicima: Hvala na opremi i obuci onih s prve linije
N1 Info 08.02.2023
"Ovde sam u ime hrabrih. U ime naših ratnih heroja koji su u rovovima štiteći Ukrajinu od neprijateljskih projektila", rekao je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski britanskim parlamentarcima u Londonu. Kako prenosi Radio Slobodna Evropa, Zelenski je… »
Vesti dana »
STIŽE LEDENI TALAS, KOŠAVA NE POPUŠTA! Vetar sa olujnim udarima, jutra ispod nule širom Srbije
Glas juga pre 1 satjoš 14 povezanih
Često me pitaju kada ću u penziju: Novak Đoković pred start Australijan opena
Euronews pre 31 minutajoš 17 povezanih
Rukometaši Srbije večeras (20.30) protiv Nemačke igraju meč 2. kola EP
Euronews pre 26 minutajoš 14 povezanih
Završnica pregovora o NIS-u - MOL, ADNOK i licenca OFAK-a; Stanić: Cena najveći problem
RTV pre 51 minutajoš 2 povezane