Povezane vesti

Razvojno savetovalište dobilo vozilo za kućne posete porodicama dece sa teškoćama u razvoju

Subotica.com 08.02.2023
Zahvaljujući donaciji kompanije "Vojput", Razvojno savetovalište dobilo je vozilo namenjeno kućnim posetama porodicama dece sa teškoćama i smetnjama u razvoju uzrasta do 6 godina. Osim novog vozila, od donacije kompanije "Vojput" vredne 4 miliona… »

Razvojno savetovalište dobilo vrednu donaciju: Novo vozilo služiće Subotici već i svim okolnim mestima

Kurir 08.02.2023
Veliki dan za Razvojno savetovalište u Subotici! Danas je svečano uručeno vozilo namenjeno kućnim posetama porodicama dece sa poteškoćama i smetnjama u razvoju uzrasta do 6 godina u regionu Subotice. Svečanom uručenju prisustvovali su predstavnici… »

Razvojno savetovalište u Subotici bogatije za novu opremu i vozilo zahvaljujući UNICEF-u

RTV 08.02.2023
SUBOTICA - U okviru kampanje UNICEF-a pod nazivom „Tata, mama, mi smo sa vama!“, Razvojno savetovalište u Subotici dobilo je od kompanije „Vojput“ novu opremu i vozilo, koje će služiti za kućne posete deci sa smetnjama u razvoju. Ester Koza… »

Razvojno savetovalište dobilo vozilo za kućne posete

Dnevnik 08.02.2023
SUBOTICA: Razvojno savetovalište u Subotici dobilo je danas vozilo namenjeno kućnim posetama porodicama dece sa teškoćama i smetnjama u razvoju uzrasta do šest godina koja žive u regionu Subotice. Zahvaljujući donaciji kompanije Vojput u iznosu od… »

Velika pomoć za Razvojno savetovalište u Subotici: MIlionska donacija za novo vozilo, digitalnu biblioteku, nameštaj...

Mondo 08.02.2023
Veliki dan za Razvojno savetovalište u Subotici! Danas je svečano uručeno vozilo namenjeno kućnim posetama porodicama dece sa poteškoćama i smetnjama u razvoju, uzrasta do 6 godina u regionu Subotice. Veliki dan za Razvojno savetovalište u… »

Vesti dana »