Povezane vesti
"Svi u Njemačku, mi iz njemačke, švaba zinuo kad rekosmo mi hoćemo kući": Par iz Bosne ispričao da su se proveli ko bosi po…
Kurir 08.02.2023
Bračni par iz Bosne, Džana i Nerko, osvojili su simpatije korisnika Jutjuba jer su u jednom od videa ispričali kako su se u Nemačkoj proveli ko bosi po trnju. Ispričali su, kažu, priču iz svog života, iz vremena kad je Džana bila trudna: "Nema se para… »
Svi u Nemačku, mi iz Nemačke! Par otišao trbuhom za kruhom pa doživeo brodolom - Švaba zanemeo kad je čuo njihov zahtev!
Mondo 08.02.2023
Bračni par iz Bosne i Hercegovine, Džana i Nerko, ispričali su svoju avanturu u Nemačkoj u trenucima kada je Džana trebalo da se porodi! Bračni par iz Bosne i Hercegovine, Džana i Nerko, ispričali su svoju avanturu u Nemačkoj u trenucima kada je Džana… »
Vesti dana »
VREME DANAS: Magla na severu i zapadu, sunčano u ostalim krajevima
Nedeljnik pre 38 minutajoš 11 povezanih
Zašto je Tramp poslao komandose na običan tanker kod Venecuele? "Zaplenjen iz veoma dobrog razloga", u čudnoj priči Iran, Rusi, Ukrajina i lažna zastava (video)
Kurir pre 28 minutajoš 10 povezanih
Amerikanci produžili licencu Lukoilu za prodaju imovine, evo do kada kompanija ima vremena da proda imovinu
Dnevnik pre 23 minutajoš 10 povezanih