Povezane vesti
"Svi u Njemačku, mi iz njemačke, švaba zinuo kad rekosmo mi hoćemo kući": Par iz Bosne ispričao da su se proveli ko bosi…
Kurir 08.02.2023
Bračni par iz Bosne, Džana i Nerko, osvojili su simpatije korisnika Jutjuba jer su u jednom od videa ispričali kako su se u Nemačkoj proveli ko bosi po trnju. Ispričali su, kažu, priču iz svog života, iz vremena kad je Džana bila trudna: "Nema se… »
Svi u Nemačku, mi iz Nemačke! Par otišao trbuhom za kruhom pa doživeo brodolom - Švaba zanemeo kad je čuo njihov zahtev!
Mondo 08.02.2023
Bračni par iz Bosne i Hercegovine, Džana i Nerko, ispričali su svoju avanturu u Nemačkoj u trenucima kada je Džana trebalo da se porodi! Bračni par iz Bosne i Hercegovine, Džana i Nerko, ispričali su svoju avanturu u Nemačkoj u trenucima kada je… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 34 minutajoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane