Povezane vesti
Najmanje petoro poginulih od eksplozije gasa u stambenoj zgradi u Novosibirsku
Danas 09.02.2023
Najmanje pet osoba je danas poginulo od eksplozije gasa u stambenoj zgradi u gradu Novosibirsku, u Rusiji, saopštilo je regionalno ministarstvo zdravlja. Među poginulima je i dvogodišnje dete. Regionalni zvaničnik je rekao da je devet povređenih u… »
Najmanje pet poginulih u eksploziji gasa u Novosibirsku
Dnevnik 09.02.2023
MOSKVA: Broj poginulih u eksploziji gasa u petospratnoj zgradi u Novosibirsku porastao je na pet, saopštili su ruski zvaničnici. "Spasioci su upravo izvukli peto telo", rekao je predstavnik hitne službe, prenosi TASS. Kako je saopštio regionalni zamenik… »
Najmanje petoro poginulih u eksploziji gasa u Novosibirsku
Euronews 09.02.2023
Najmanje petoro ljudi je poginulo, a 11 je povređeno, u eksploziji gasa u petospratnoj stambenoj zgradi u Novosibirsku u Rusiji, saopštio je zdravstveni zvaničnik za TASS. "Prema poslednjim izveštajima, dve osobe su poginule", rekao je zvaničnik… »
Eksplozija gasa raznela stambenu zgradu u Novosibirsku: Troje poginulo, 9 povređeno!
Kurir 09.02.2023
Broj poginulih u eksploziji gasa za domaćinstvo u Novosibirsku porastao je na tri, rekao je portparol hitne službe za RIA Novosti. "Telo još jednog preminulog je pronađeno", rekao je on. Ranije je regionalno Ministarstvo zdravlja potvrdilo smrt dve… »
Vesti dana »
Srbija na udaru: Oglasio se RHMZ, vetar od preko 100 km/h već udara, stižu grad i olujno nevreme
Telegraf pre 2 satajoš 24 povezane
"Da li je opet holidej u pitanju, ne znam!" Jovanov o sednici na kojoj će se raspravljati o poverenju Vladi: "Jedini način da se održi bio da se utvrdi kada će blagoizvoleti da budu tu oni koji su je tražili"
Blic pre 56 minutajoš 18 povezanih
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 0 minutajoš 63 povezane
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih