Povezane vesti
„Dok se Kebina i moja beba borila za život, njegova žena Olja mi je pretila i smejala mi se, a moje vrištanje snimala, pa…
Nova 09.02.2023
Tekstopisac Ljiljana Jevremović je u velikoj životnoj ispovesti za portal Nova.rs ispričala najsitnije detalje veze sa Draganom Kojićem Kebom. Sinoć ste imali priliku da pročitate prvi deo životne ispovesti Ljiljane Jevremović na našem portalu, u… »
Radi za 300 dinara, a nekada je uzimala 300 € po rečenici! Ispovest Kebine bivše ljubavnice - "Život mi je bio buran"
Mondo 09.02.2023
Ljiljana Jevremović je devedesetih i početkom 2000. godina bila jedan od najtraženijih tekstopisaca u našoj zemlji. Ljiljana Jevremović je devedesetih i početkom 2000. godina bila jedan od najtraženijih tekstopisaca u našoj zemlji. Osim ćerke… »
"Radim kao prodavačica za 300 dinara po satu, a kao tekstopisac sam uzimala 300 evra za jednu rečenicu" Kebina bivša…
Blic 08.02.2023
Ljiljana Jevremović je devedesetih i početkom 2000. godina bila jedan od najtraženijih tekstopisaca u našoj zemlji. Nakon toga joj je karijera počela da stagnira nakon što je rodila vanbračnu ćerku Inu sa Draganom Kojićem Kebom, a sada je u… »
Vesti dana »

SAD objavile da je potpisan sporazum sa Ukrajinom o investicionom fondu za rekonstrukciju
Beta pre 28 minutajoš 6 povezanih

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

MUP: Prijava protiv muškarca koji je u Pančevu vređao Mariniku Tepić i njenu majku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Đurić optužio austrijsku ministarku za mešanje u unutrašnje političke odnose u Srbiji
Danas pre 3 satajoš 1 povezana