Повезане вести

„Док се Кебина и моја беба борила за живот, његова жена Оља ми је претила и смејала ми се, а моје вриштање снимала, па…

„Док се Кебина и моја беба борила за живот, његова жена Оља ми је претила и смејала ми се, а моје вриштање снимала, па…

Нова 09.02.2023
Текстописац Љиљана Јевремовић је у великој животној исповести за портал Нова.рс испричала најситније детаље везе са Драганом Којићем Кебом. Синоћ сте имали прилику да прочитате први део животне исповести Љиљане Јевремовић на… »
Ради за 300 динара, а некада је узимала 300 € по реченици! Исповест Кебине бивше љубавнице - "Живот ми је био буран"

Ради за 300 динара, а некада је узимала 300 € по реченици! Исповест Кебине бивше љубавнице - "Живот ми је био буран"

Мондо 09.02.2023
Љиљана Јевремовић је деведесетих и почетком 2000. година била један од најтраженијих текстописаца у нашој земљи. Љиљана Јевремовић је деведесетих и почетком 2000. година била један од најтраженијих текстописаца у нашој… »
"Радим као продавачица за 300 динара по сату, а као текстописац сам узимала 300 евра за једну реченицу" Кебина бивша…

"Радим као продавачица за 300 динара по сату, а као текстописац сам узимала 300 евра за једну реченицу" Кебина бивша…

Блиц 08.02.2023
Љиљана Јевремовић је деведесетих и почетком 2000. година била један од најтраженијих текстописаца у нашој земљи. Након тога јој је каријера почела да стагнира након што је родила ванбрачну ћерку Ину са Драганом Којићем Кебом… »

Вести дана »