Povezane vesti

„Dok se Kebina i moja beba borila za život, njegova žena Olja mi je pretila i smejala mi se, a moje vrištanje snimala, pa…

„Dok se Kebina i moja beba borila za život, njegova žena Olja mi je pretila i smejala mi se, a moje vrištanje snimala, pa…

Nova 09.02.2023
Tekstopisac Ljiljana Jevremović je u velikoj životnoj ispovesti za portal Nova.rs ispričala najsitnije detalje veze sa Draganom Kojićem Kebom. Sinoć ste imali priliku da pročitate prvi deo životne ispovesti Ljiljane Jevremović na našem portalu, u kojoj… »
Radi za 300 dinara, a nekada je uzimala 300 € po rečenici! Ispovest Kebine bivše ljubavnice - "Život mi je bio buran"

Radi za 300 dinara, a nekada je uzimala 300 € po rečenici! Ispovest Kebine bivše ljubavnice - "Život mi je bio buran"

Mondo 09.02.2023
Ljiljana Jevremović je devedesetih i početkom 2000. godina bila jedan od najtraženijih tekstopisaca u našoj zemlji. Ljiljana Jevremović je devedesetih i početkom 2000. godina bila jedan od najtraženijih tekstopisaca u našoj zemlji. Osim ćerke Nataše i… »
"Radim kao prodavačica za 300 dinara po satu, a kao tekstopisac sam uzimala 300 evra za jednu rečenicu" Kebina bivša…

"Radim kao prodavačica za 300 dinara po satu, a kao tekstopisac sam uzimala 300 evra za jednu rečenicu" Kebina bivša…

Blic 08.02.2023
Ljiljana Jevremović je devedesetih i početkom 2000. godina bila jedan od najtraženijih tekstopisaca u našoj zemlji. Nakon toga joj je karijera počela da stagnira nakon što je rodila vanbračnu ćerku Inu sa Draganom Kojićem Kebom, a sada je u velikoj… »

Vesti dana »

Stanković i Blagojević odredili sastave za derbi

Stanković i Blagojević odredili sastave za derbi

Politika pre 13 minutajoš 28 povezanih
Iran može da kontaktira Ameriku ako želi pregovore

Iran može da kontaktira Ameriku ako želi pregovore

Politika pre 13 minutajoš 118 povezanih
Uživo: Zvezda duplirala prednost!

Uživo: Zvezda duplirala prednost!

Sputnik pre 18 minutajoš 29 povezanih
​Košarkaši Njujorka pobedili su ekipu Atlante

​Košarkaši Njujorka pobedili su ekipu Atlante