Povezane vesti

Kinez osuđen u Beogradu zbog nasilja nad ćerkom

Politika 09.02.2023
Veće Prvog osnovnog suda u Beogradu osudilo je danas V. L. državljanina Kine, na kaznu zatvora od osam meseci jer je brutalno tukao svoju maloletnu ćerku, što su zabeležile kamere na jednom teniskom terenu u Beogradu. Ova presuda je odmah postala… »

Odložen početak suđenja modnom kreatoru Darku Kostiću

Politika 09.02.2023
U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je odložen početak suđenja modnom kreatoru Darku Kostiću, zbog sumnje da je 19. aprila prošle godine vezao Š. H. u špajz u svom ateljeu, nakon čega mu je držeći nož u rukama uputio ozbiljne pretnje… »

Kinez zbog nasilja nad ćerkom osuđen na kaznu zatvora od osam meseci

Dnevnik 09.02.2023
BEOGRAD: Veće Prvog osnovnog suda u Beogradu osudilo je danas V.L. državljanina Kine, na kaznu zatvora od osam meseci jer je brutalno tukao svoju maloletnu ćerku, što su zabeležile kamere na jednom teniskom terenu u Beogradu. Ova presuda je odmah… »

Osuđen državljanin Kine koji je pretukao maloletnu ćerku

RTS 09.02.2023
Veće Prvog osnovnog suda u Beogradu osudilo je danas državljanina Kine W. L. na kaznu zatvora od osam meseci, jer je brutalno tukao svoju maloletnu ćerku, što su zabeležile kamere na jednom teniskom terenu u Beogradu. Presuda je odmah postala… »

Kinez osuđen na kaznu zatvora od osam meseci zbog nasilja nad ćerkom

Euronews 09.02.2023
Veće Prvog osnovnog suda u Beogradu osudilo je danas W.L. državljanina Kine, na kaznu zatvora od osam meseci jer je brutalno tukao svoju maloletnu ćerku, što su zabeležile kamere na jednom teniskom terenu u Beogradu. Ova presuda je odmah postala… »

Kinez osuđen na osam meseci zatvora jer je tukao ćerku na teniskom terenu u Beogradu

Radio 021 09.02.2023
Veće Prvog osnovnog suda u Beogradu osudilo je državljanina Kine W. L. na osam meseci zatvora jer je brutalno tukao svoju maloletnu ćerku. Incident su zabeležile kamere na jednom teniskom terenu u Beogradu. Ova presuda je odmah postala pravosnažna… »

Pokajao se na suđenju i plakao Osuđen kineski državljanin koji je tukao ćerku na teniskom terenu: Mora na robiju, evo šta…

Kurir 09.02.2023
Kineski državljanin W.L. koji je pretukao ćerku na teniskom terenu, krajem oktobra prošle godine, osuđen je danas na osam meseci zatvora u Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog nasilja u porodici. Optuženi je odmah na početku suđenja delimično… »

Kineski državljanin koji je brutalno pretukao ćerku na teniskim terenima osuđen: Evo koliko je dobio

Telegraf 09.02.2023
Ova presuda je odmah postala pravosnažna, jer su se stranke u postupku, i tužilaštvo i odbrana, odrekle prava na žalbu. Veće Prvog osnovnog suda u Beogradu osudilo je danas W.L. državljanina Kine, na kaznu zatvora od osam meseci jer je brutalno… »

Odložen početak suđenja modnom kreatoru Darku Kostiću

RTV 09.02.2023
BEOGRAD - U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je odložen početak suđenja modnom kreatoru Darka Kostića, zbog sumnje da je 19. aprila prošle godine vezao Š.H. u špajz u svom ateljeu, nakon čega mu je držeći nož u rukama uputio ozbiljne… »

Odložen početak suđenja Darku Kostiću

B92 09.02.2023
Beograd -- U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je odložen početak suđenja modnom kreatoru Darka Kostića. podsetimo, kostiću se sudi zbog sumnje da je 19. aprila prošle godine vezao Š. H. u špajz u svom ateljeu, nakon čega mu je držeći nož u… »

Modni kreator danas pred sudom: Darko Kostić optužen da je posle žurke oteo mladića i zatvorio ga u špajz

Blic 09.02.2023
U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas bi trebalo da počne suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću (43) zbog sumnje da je počinio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode. Podsetimo, Kostić je bio uhapšen 21. aprila… »

Odloženo suđenje kreatoru Kostiću: Sud naložio odeljenju za potrage da ga locira! Optužen da je mladića vezao i zatvorio…

Kurir 09.02.2023
BEOGRAD - Suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću kome je danas bilo zakazano ročište u Prvom osnovnom sudu u Beogradu je odloženo zbog bolesti sudije. - Sudija koja vodi predmet već duže vreme je bolesna i iz tog zdravstveno grazloga suđenje će… »

Vesti dana »