Povezane vesti

Neočekivan spoj! Nove Uraganke hoće na Evrosong uz pomoć Sanje, Ivane i Ksenije: Evo kakav plan imaju i gde nastupaju zajedno…

Neočekivan spoj! Nove Uraganke hoće na Evrosong uz pomoć Sanje, Ivane i Ksenije: Evo kakav plan imaju i gde nastupaju zajedno…

Kurir 09.02.2023
Stare članice grupe Hurricane Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević očigledno ne mogu jedna bez druge, ali ni bez evrovizijske scene. Kako zasad stvari stoje, njih tri će se kao specijalno iznenađenje pojaviti na takmičenju Pesma za Evroviziju na… »
(Video): "Moja majka je plakala, iz Pariza sam došla da živim u Srbiju": Hurricane pokazale šta spremaju na Beoviziji, a evo…

(Video): "Moja majka je plakala, iz Pariza sam došla da živim u Srbiju": Hurricane pokazale šta spremaju na Beoviziji, a evo…

Blic 08.02.2023
Članice ženskog sastava, koje su vežbale plesne pokrete, kažu da su uzbuđene pred Pesmu Evrovizije, te da je porodica ponosna na njih i da su plakale što su ušli u takmičarski program ovog muzičkog događaja. Nove članice grupe “ Hurricane“, Miona… »

Vesti dana »