Povezane vesti

Nadležni najavili da je moguće povećanje broja sezonskih linija iz Niša do Tivta i let do Podgorice

Južne vesti 09.02.2023
Do poznatog primorskog grada u Crnoj Gori iz Niša može da se ide avionom tokom leta dva puta nedeljno već nekoliko godina, a da je moguće povećanje broja letova do Tivta ove sezone, najavili su nadležni nakon sastanka u Gradskoj kući. Direktor… »

Moguće povećanje broja avio-linija iz Niša za Crnu Goru

Jugmedia 09.02.2023
Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski razgovarala je sa Eldinom Dobardžićem, Nebojšom Đokovićem i Slavkom Vukčevićem, članovima Odbora direktora Aerodroma Crne Gore i Mihajlom Zdravkovićem, direktorom Aerodroma Srbije o jačanju regionalne… »

Dobra saradnja sa Aerodromima Crne Gore, moguće povećanje broja linija iz Niša

Telegraf 09.02.2023
Imamo i viziju i za buduće linije koje će povezivati grad, radimo na projektu urbane mobilnosti, rekla je tokom sastanka gradonačelnica. Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski razgovarala je sa Eldinom Dobardžićem, Nebojšom Đokovićem i Slavkom… »

Moguće povećanje sezonskih letova na relaciji Niš-Tivat

Jug press 09.02.2023
NIŠ Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski razgovarala je sa Eldinom Dobardžićem, Nebojšom Đokovićem i Slavkom Vukčevićem, članovima Odbora direktora Aerodroma Crne Gore i Mihajlom Zdravkovićem, direktorom Aerodroma Srbije o jačanju… »

Dobra saradnja sa Aeorodromima Crne Gore, moguće povećanje broja linija iz Niša

Niške vesti 09.02.2023
„Niš je na raskrsnici puteva, što je danas naročito izraženo posebno kroz inicijativu Otvoreni Balkan. To je prilika da bliže sarađujemo, da se ekonomski povezujemo, da imamo zajedničke projekte i u oblasti transporta, saobraćaja. Niški… »

Vesti dana »