Povezane vesti
Zlatan sve bliži povratku na teren: „I dalje sam broj jedan – Bog!“
Hot sport 09.02.2023
Van terena skoro 10 meseci. Zlatan Ibrahimović u prepoznatljivom stilu je najavio povratak na teren. Šveđanin je još od maja prošle godine povređen, odnosno tada se odlučio na operaciju kolena koja je bila neophodna. – I dalje sam broj 1, Bog. Sad se… »
Ibrahimović: Osećam li se i dalje kao Bog? Naravno
Sport klub 09.02.2023
Podeli : Zlatan Ibrahimović je u svom stilu najavio skori povratak na teren. As Milana je van terena još od maja prošle godine kada je imao operaciju kolena. „I dalje sam broj 1, Bog. Sad se vraćam, muzika će biti drugačija. Imam ogromnu želju, toliko… »
"Ja sam bog": Zlatan Ibrahimović podigao Italiju na noge
Večernje novosti 09.02.2023
UPAO je Milan u seriju loših rezultata, dobio samo prvu od osam odigranih utakmica u 2023. godini, vezao četiri poraza. Ali sve bi moglo da se promeni povratkom Zlatana Ibrahimovića na teren. Foto: AP Uoči povratka na teren Šveđanin je govorio za "Sport… »
Vesti dana »

Tramp najavio novu isporuku oružja: SAD šalju sisteme Patriot u Ukrajinu, NATO će plaćati
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane

Okupirali su fakultet jer nije uspela njihova obojena revolucija Vućević oštro osudio sprečavanju održavanja ispita na Pravnom fakultetu najgori među najgorima blokiraju najbolje
Dnevnik pre 31 minutajoš 17 povezanih

Danas pretežno sunčano i toplo vreme, temperatura do 36
Glas Zapadne Srbije pre 26 minutajoš 17 povezanih

Incident u VIŠER-u: Studenti izbačeni iz zgrade tokom blokade
Serbian News Media pre 16 minutajoš 8 povezanih

VIDEO Tramp šokirao sve na bini posle finala klupskog Mundijala: Odbio da uradi jednu stvar, igrači se gledali preneraženo
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih