Povezane vesti

Ibrahimović se vraća na teren posle osam meseci: I dalje sam Bog

Sportski žurnal 09.02.2023
Milan sutra dočekuje Torino u utakmici 22. kola Serije A, a očekuje se da Ibrahimović bude u timu. Zlatan Ibrahimović oporavio se od povrede i trebalo bi da se vrati na teren posle osam meseci pauze. Milan sutra dočekuje Torino u utakmici 22. kola… »

Ibrahimović se vraća na teren: I dalje sam Bog

Politika 09.02.2023
MILANO – Čuveni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović oporavio se od povrede i trebalo bi da se vrati na teren posle osam meseci pauze. Milan sutra dočekuje Torino u utakmici 22. kola Serije A, a očekuje se da Ibrahimović bude u timu. „Dobro sam… »

Ibrahimović se vraća na teren: I dalje sam Bog

B92 09.02.2023
Zlatan Ibrahimović još uvek čeka prvi nastup ove sezone jer još nije spreman nakon operacije kolena. Ipak, najavio je svoj povratak na terene i dobru formu koja bi trebalo da pomogne Milanu koji je u velikoj krizi. "I dalje sam broj 1, Bog. Sad se… »

Zlatan sve bliži povratku na teren: „I dalje sam broj jedan – Bog!“

Hot sport 09.02.2023
Van terena skoro 10 meseci. Zlatan Ibrahimović u prepoznatljivom stilu je najavio povratak na teren. Šveđanin je još od maja prošle godine povređen, odnosno tada se odlučio na operaciju kolena koja je bila neophodna. – I dalje sam broj 1, Bog… »

Ibrahimović: Osećam li se i dalje kao Bog? Naravno

Sport klub 09.02.2023
Podeli : Zlatan Ibrahimović je u svom stilu najavio skori povratak na teren. As Milana je van terena još od maja prošle godine kada je imao operaciju kolena. „I dalje sam broj 1, Bog. Sad se vraćam, muzika će biti drugačija. Imam ogromnu želju… »

"Ja sam bog": Zlatan Ibrahimović podigao Italiju na noge

Večernje novosti 09.02.2023
UPAO je Milan u seriju loših rezultata, dobio samo prvu od osam odigranih utakmica u 2023. godini, vezao četiri poraza. Ali sve bi moglo da se promeni povratkom Zlatana Ibrahimovića na teren. Foto: AP Uoči povratka na teren Šveđanin je govorio za… »

Vesti dana »