Povezane vesti
Život piše drame: Tročlana porodica 73 sata bila u ruševinama! Višespratnice se srušile, a oni su ovako uspeli da se spasu…
Kurir 09.02.2023
Spasilačke ekipe su na mestu nekadašnje sedmospratnice Godze 2 u okrugu Onikšiubat u Kaharamanmarašu ispod gomile šuta izvukle su bračni par Bagis. Ali (55), njegova supruga Zelal (40) i njihova petogodišnja ćerka Mir Berzan Bagis, piše portal… »
Čudo u Turskoj: Spasioci nakon 73 sata iz ruševina izvukli petogodišnju devojčicu i njenu porodicu
Danas 09.02.2023
U moru loših vesti iz područja pogođenih zemljotresom, ima i dobrih vesti. Tročlana porodica izvučena je iz ruševina u Kahramanmarašu u Turskoj čak 73 sata nakon razornog zemljotresa, piše Klix.ba. „Spasilačke ekipe grada Sakarija i opštine Isparta… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 1. oktobar 2026: Pretežno sunčano i toplo
Serbian News Media pre 5 satijoš 36 povezanih
Skup podrške ispred PS Novi Beograd: Mićić predala iskaz policiji o incidentu sa Šapićem (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 31 povezana
Ambasadorka Izraela u Srbiji: Pokušaj obaranja aviona koji je leteo za Tel Aviv mogao bi biti najveći teroristički napad od 11. septembra
Nova pre 22 minutajoš 89 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih