Povezane vesti

Predsednik PKS Marko Čadež se pojavio u programu sa lakiranim noktima, evo i zašto

Radio 021 09.02.2023
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež gostovao je u programu Radio-televizije Srbije, a pažnju javnosti privukli su lakirani nokti na njegovoj levoj ruci. Čadež je govorio o ekonomskoj politici, razvoju i investicijama tokom svog gostovanja… »

Predsednik Privredne komore Srbije lakira nokte: Marko Čadež se pojavio na RTS u neobičnom izdanju za koje postoji dobro…

Blic 09.02.2023
Snimak predsednika Privredne komore Srbije na kom se vidi kako ima nalakirane nokte postao je za kratko vreme viralan iako ovo nije prvi put da se tako pojavio u javnosti. Marko Čadež je gostovao na RTS ali su svi gledali u njegove ruke na kojima je… »

Marko Čadež stigao u jutarnji program sa lakiranim noktima i prstenjem VIDEO

Nova 09.02.2023
Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež pojavio se u jutarnjem programu Radio televizije Srbije (RTS) sa lakiranim noktima i zlatnim nakitom. Tokom svog gostovanja, Čadež je razgovarao o razvoju, investicijama, zapošljavanju i ekonomskoj… »

Marko Čadež objasnio zašto je lakirao nokte

Nova 09.02.2023
Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež pojavio se u jutarnjem programu Radio televizije Srbije sa lakiranim noktima. Nakon toga je na društvenim mrežama objasnio zašto je to uradio. Tokom svog gostovanja, Čadež je govorio o razvoju… »

Marko Čadež šokirao stajlingom u Jutarnjem programu: Otkrivamo zašto lakira nokte

Telegraf 09.02.2023
Kako je i sam Marko Čadež obrazložio, kampanja je osmišljena kao pomoć. Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež pojavio se u jutarnjem programu Radio televizije Srbije (RTS) sa lakiranim noktima, a praksu nanošenja laka koristi već… »

Zašto se Marko Čadež u jutarnjem programu pojavio sa lakiranim noktima

N1 Info 09.02.2023
Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež pojavio se u jutarnjem programu Radio televizije Srbije sa lakiranim noktima. Na društvenim mrežama je objasnio zašto je to uradio. Tokom svog gostovanja, Čadež je govorio o razvoju… »

Vesti dana »