Povezane vesti

Prijavila sveštenika da joj je pipkao ćerku u ispovedaonici u Beloj Crkvi: Dobio krivičnu prijavu

Telegraf 09.02.2023
Takođe, nezvanično se saznaje i da je svešteniku izrečena privremena mera zabrane prilaska maloletnoj devojčici, kao i kontakt sa njenom porodicom. Majka devojčice (14) iz vojvođanske Bele Crkve prijavila je lokalnog sveštenika J. C., zbog tvrdnje… »

"Govorio joj je da to žene žele, da će joj se svideti": Majka devojčice (14) koju je pop pipkao u ispovedaonici: Zaključao…

Blic 09.02.2023
Polno uznemiravanje devojčice (14) u ispovedaonici crkve u Beloj Crkvi, koje je uznemirilo javnost, navodno se dogodilo još 3. januara, nakon večernje liturgije. Prema rečima majke ove maloletnice, njena ćerka je tog popodneva sama otišla u crkvu… »

Majka prijavila sveštenika da je neprimereno dodirivao devojčicu u ispovedaonici, u toku predistražni postupak

Euronews 09.02.2023
Pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Vršcu vodi se predistražni postupak protiv J.C. iz Bele Crkve, zbog sumnje da je polno uznemiravao devojčicu (14). Kako Tanjug saznaje, majka devojčice prijavila je sveštenika iz tog grada da je neprimereno… »

Predistražni postupak zbog polnog uznemiravanja devojčice u Beloj Crkvi

RTS 09.02.2023
Pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Vršcu vodi se predistražni postupak protiv muškarca iz Bele Crkve, zbog sumnje da je polno uznemiravao 14-godišnju devojčicu. Kako Tanjug saznaje, majka devojčice prijavila je sveštenika J. C. iz Bele Crkve da… »

Oglasila se majka devojčice koju je navodno pipkao sveštenik: Gurnuo joj ruku pod majicu, govorio grozote, a pominjao Boga?!

Kurir 09.02.2023
Slučaj polnog uznemiravanja devojčice (14) u ispovedaonici crkve u Beloj Crkvi, koji je danas uznemirilo javnost, navodno se dogodio još 3. januara nakon večernje liturgije. Prema rečima majke devojčice, njena ćerka je tog popodneva sama otišla u… »

Jezivi detalji zlostavljanja devojčice od strane sveštenika: Govorio joj da žene to vole i da će joj se svideti?

Mondo 09.02.2023
Sveštenik je devojčicu, navodno, zlostavljao 3. januara nakon večernje liturgije. Sveštenik je devojčicu, navodno, zlostavljao 3. januara nakon večernje liturgije. Polno uznemiravanje devojčice (14) u Beloj Crkvi u ispovedaonici crkve desilo se… »

Predistražni posupak povodom polnog uznemiravanja devojčice u Beloj Crkvi

Dnevnik 09.02.2023
VRŠAC: Pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Vršcu vodi se predistražni postupak protiv J.C. iz Bele Crkve, zbog sumnje da je polno uznemiravao devojčicu (14). Kako Tan‌jug saznaje, majka devojčice prijavila je sveštenika iz tog grada da je… »

Bela Crkva: Majka prijavila da joj je dete polno uznemiravano prilikom ispovedanja u crkvi

Radio 021 09.02.2023
Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu pokrenulo je postupak zbog navodnog polnog uznemiravanja četrnaestogodišnje devojčice u crkvi. Kako pišu mediji, majka devojčice je prijavila da je njeno dete bilo neprimereno dodirivano prilikom ispovedanja u… »

Sveštenik osumnjičen za pipkanje devojčice dobio 2 zabrane: Oglasilo se tužilaštvo iz Vršca povodom slučaja u…

Kurir 09.02.2023
Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu oglasilo se saopštenjem nakon informacija da je majka jedne devojčice (14) prijavila da je njeno dete neprimereno pipkao lokalni sveštenik iz Bele Srkve. - Pred osnovnim javnim tužilaštvom u Vršcu vodi se… »

Horor u Beloj Crkvi: Sveštenik pipkao devojčicu (14) u ispovedaonici, majka sve prijavila

Nova 09.02.2023
Majka devojčice (14) iz vojvođanske Bele Crkve prijavila je lokalnog sveštenika J. C., zbog tvrdnje da je njenu ćerku pipkao u crkvenoj ispovedaonici, potvrđeno je za portal Nova.rs. Kako mediji nezvanično saznaju, nakon saslušanja i veštačenja… »

Svešteniku iz Bele Crkve zabranjen prilaz devojčici: Oglasilo se tužilaštvo nakon prijave majke da je pop pipkao njenu…

Blic 09.02.2023
Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu oglasilo se nakon informacije da je protiv sveštenika iz Bele Crkve J. C. podneta prijava zbog sumnje da je na neprimeren način dodirivao devojčicu (14) u crkvi u tom mestu. Svešteniku je određena mera zabrane… »

Majka iz Bele crkve prijavila sveštenika, tvrdi da je polno uznemiravao dete

B92 09.02.2023
Majka 14-godišnje devojčice iz vojvođanske Bele Crkve prijavila je lokalnog sveštenika J. C, zbog tvrdnje da je njenu ćerku pipkao u crkvenoj ispovedaonici. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, nakon saslušanja i veštačenja devojčice, pokrenut je… »

Oglasilo se tužilaštvo o svešteniku iz Bele Crkve osumnjičenom da je napastvovao devojčicu u ispovedaonici

Nova 09.02.2023
Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu oglasilo se nakon informacije da je protiv sveštenika iz Bele Crkve J. C. podneta prijava zbog sumnje da je na neprimeren način dodirivao devojčicu (14) u crkvi u tom mestu. Kako su rekli za Nova.rs, svešteniku je… »

Horor u ispovedaonici, sveštenik iz Bele Crkve pod sumnjom da je pipkao devojčicu (14): Njena majka sve prijavila policiji

Kurir 09.02.2023
BELA CRKVA - Majka 14-godišnje devojčice iz vojvođanske Bele Crkve prijavila je lokalnog sveštenika, zbog tvrdnje da je njenu ćerku pipkao u crkvenoj ispovedaonici. Kako Novosti nezvanično saznaju, nakon saslušanja i veštačenja devojčice… »

Užas! Sveštenik u Beloj Crkvi zlostavljao devojčicu u ispovedaonici: Majka prijavila policiji, podneta krivična prijava

Mondo 09.02.2023
Sveštenik u Beloj Crkvi neprimereno dodirivao devojčicu u ispovedaonici. Sveštenik u Beloj Crkvi neprimereno dodirivao devojčicu u ispovedaonici. Lokalnog sveštenika J. C. iz Bele Crkve prijavila je majka devojčice (14) zbog tvrdnje da je… »

Horor u beloj crkvi! Sveštenik pipkao devojčicu (14) u ispovedaonici, majka sve prijavila

Blic 09.02.2023
Majka devojčice (14) iz vojvođanske Bele Crkve prijavila je lokalnog sveštenika J. C., zbog tvrdnje da je njenu ćerku pipkao u crkvenoj ispovedaonici. Kako mediji nezvanično saznaju, nakon saslušanja i veštačenja devojčice, protiv sveštenika je… »

Vesti dana »