Povezane vesti
Ako imamo para onda idemo na ručak! Irfan Mensur o detaljima odnosa sa sinom - "Zatekao me je u sobi kako plačem"
Mondo 09.02.2023
Irfan Mensur pojavio se na premijeri filma u kojoj je njegov sin, Pavle odigrao svoju prvu glavnu ulogu na velikom platnu i podelio utiske. Irfan Mensur pojavio se na premijeri filma u kojoj je njegov sin, Pavle odigrao svoju prvu glavnu ulogu na velikom… »
"Odem sa sinom na ručak samo ako imamo mnogo para": Irfan Mensur otvoreno o nasledniku Pavlu, a evo šta zamera domaćoj…
Blic 08.02.2023
Proslavljeni glumac Irfan Mensur (71) progovorio je na premijeri filma "Usekovanje" o stanju u domaćoj kinematografiji, te nasledniku Pavlu Mensuru, koji je krenuo njegovim stopama. - Ja o ovom filmu pričam kao o velikom filmu, iako je mali, podsetio me… »
Vesti dana »

Održani protesti u Nišu i Novom Sadu: Okupljanja u više gradova u Srbiji (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Rubio: Privremeni sporazum o prekidu vatre između Ukrajine i Rusije „nije isključen iz plana“
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

Kiša ugasila većinu požara na teritoriji Podgorice, vatrogasci obilaze lokacije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana