Povezane vesti
Ako imamo para onda idemo na ručak! Irfan Mensur o detaljima odnosa sa sinom - "Zatekao me je u sobi kako plačem"
Mondo 09.02.2023
Irfan Mensur pojavio se na premijeri filma u kojoj je njegov sin, Pavle odigrao svoju prvu glavnu ulogu na velikom platnu i podelio utiske. Irfan Mensur pojavio se na premijeri filma u kojoj je njegov sin, Pavle odigrao svoju prvu glavnu ulogu na velikom… »
"Odem sa sinom na ručak samo ako imamo mnogo para": Irfan Mensur otvoreno o nasledniku Pavlu, a evo šta zamera domaćoj…
Blic 08.02.2023
Proslavljeni glumac Irfan Mensur (71) progovorio je na premijeri filma "Usekovanje" o stanju u domaćoj kinematografiji, te nasledniku Pavlu Mensuru, koji je krenuo njegovim stopama. - Ja o ovom filmu pričam kao o velikom filmu, iako je mali, podsetio me… »
Vesti dana »
(BLOG) Tenzije pred Samit EU u Tivtu, nakon Makrona stigao i Vučić: Najavljeno obraćanje u 18 časova
N1 Info pre 31 minutajoš 53 povezane
(Foto/Vidio) Predizborna konvencija Srpske liste u Leposaviću: Mi smo poslednja linija odbrane svih Srba na Kosovu
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 30 povezanih
Cena Vučićevog odlaska u Crnu Goru: Evropski put kroz Ćacilend
Radio 021 pre 26 minutajoš 24 povezane
Mađarsko "da" Kijevu – koliko košta Orbanovo "ne"; francuski avioni presreli ruske nad Baltikom
RTS pre 31 minutajoš 26 povezanih