Povezane vesti
Dodik: Nemačka vodi opasnu i antisrpsku politiku, Šmit je došao da tu politiku sprovodi
RTV 09.02.2023
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Kristijan Šmit izmišlja kada govori o njihovim navodnim susretima i ponovio da nema nikakve ingerencije, posebno ne kao visoki predstavnik u BiH. Dodik je kazao da Šmit u Banjaluci… »
Dodik ponovo vređao Šmita
Novi magazin 09.02.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je ponovo vređao visokog predstavnika Kristijana Šmita i rekao da je "na muslimanskoj strani u BH i na strani Albanaca na Kosovu". "Čovek laže, da ne kažem da se*e. On je lažni visoki predstavnik, a ja sam… »
Dodik: Šmit izmišlja naše susrete
Politika 09.02.2023
BANjALUKA– Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Kristijan Šmit izmišlja kada govori o njihovim navodnim susretima i ponovio da nema nikakve ingerencije, posebno ne kao visoki predstavnik u BiH. Dodik je kazao da Šmit u Banjaluci… »
Dodikova reakcija na Šmitovu izjavu: „Laže, da ne kažem da s..e“
Danas 09.02.2023
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, reagovao je na izjave visokog predstavnika Kristijana Šmita, koji je u intervjuu srpskim medijima rekao da se povremeno sastaje sa Dodikom. „Znamo se dugo. Pre dve godine razgovarali smo telefonom o mom… »
Dodik nikad vulgarniji: Šmit se*e, stalno me ganja da se sretnemo, a ja neću
Nova 09.02.2023
Predsednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik danas je u Banjaluci bio je danas na potpisivanju ugovora o izgradnji bolnice u Trebinju čija je vrednost 128 miliona KM, nakon čega se obratio medijima. Dodik je konferenciju za medije iskoristio za… »
Dodik o Šmitu: "Čovek laže, da ne kažem da se*e"
Radio 021 09.02.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je ponovo vređao visokog predstavnika Kristijana Šmita i rekao da je "na muslimanskoj strani u BiH i na strani Albanaca na Kosovu". "Čovek laže, da ne kažem da se*e. On je lažni visoki predstavnik, a ja sam… »
Vesti dana »
SRCE: „Vučić pripretio cenom dizela od 250 dinara, sada očekujemo akciju spasavanja“
Nedeljnik pre 33 minutajoš 29 povezanih
"Za nas je ovo mnogo važno", ministarka Đedović Handanović otkrila kada bi mogla biti doneta odluka o produženju licence za rad NIS-a
Blic pre 8 minutajoš 69 povezanih
Osveta za brata Naeinija; Gore američke i izraelske baze; "Tramp će proći kao Sadam" VIDEO
B92 pre 38 minutajoš 42 povezane