Повезане вести

Додик поново вређао Шмита

Додик поново вређао Шмита

Нови магазин 09.02.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик данас је поново вређао високог представника Кристијана Шмита и рекао да је "на муслиманској страни у БХ и на страни Албанаца на Косову". "Човек лаже, да не кажем да се*е. Он је лажни… »
Додик: Немачка води опасну и антисрпску политику, Шмит је дошао да ту политику спроводи

Додик: Немачка води опасну и антисрпску политику, Шмит је дошао да ту политику спроводи

РТВ 09.02.2023
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да Кристијан Шмит измишља када говори о њиховим наводним сусретима и поновио да нема никакве ингеренције, посебно не као високи представник у БиХ. Додик је… »
Додик: Шмит измишља наше сусрете

Додик: Шмит измишља наше сусрете

Политика 09.02.2023
БАЊАЛУКА– Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да Кристијан Шмит измишља када говори о њиховим наводним сусретима и поновио да нема никакве ингеренције, посебно не као високи представник у БиХ. Додик је… »
Додикова реакција на Шмитову изјаву: „Лаже, да не кажем да с..е“

Додикова реакција на Шмитову изјаву: „Лаже, да не кажем да с..е“

Данас 09.02.2023
Милорад Додик, председник Републике Српске, реаговао је на изјаве високог представника Кристијана Шмита, који је у интервјуу српским медијима рекао да се повремено састаје са Додиком. „Знамо се дуго. Пре две године разговарали… »
Додик никад вулгарнији: Шмит се*е, стално ме гања да се сретнемо, а ја нећу

Додик никад вулгарнији: Шмит се*е, стално ме гања да се сретнемо, а ја нећу

Нова 09.02.2023
Председник бх. ентитета Република Српска Милорад Додик данас је у Бањалуци био је данас на потписивању уговора о изградњи болнице у Требињу чија је вредност 128 милиона КМ, након чега се обратио медијима. Додик је… »
Додик о Шмиту: "Човек лаже, да не кажем да се*е"

Додик о Шмиту: "Човек лаже, да не кажем да се*е"

Радио 021 09.02.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик данас је поново вређао високог представника Кристијана Шмита и рекао да је "на муслиманској страни у БиХ и на страни Албанаца на Косову". "Човек лаже, да не кажем да се*е. Он је лажни… »

Вести дана »