Povezane vesti
Andreu udarila struja na sceni! Šok i neverica u velikom studiju - zatresla se, pa pala na zemlju! Hitna odmah reagovala
Mondo 09.02.2023
Na izboru za mis Meksika dogodila se nesvakidašnja, ali strašna scena kada je manekenku udarila struja prilikom govora. Na izboru za mis Meksika dogodila se nesvakidašnja, ali strašna scena kada je manekenku udarila struja prilikom govora. Tokom izbora… »
Andreu (22) udarila struja dok je držala govor na izboru za mis! Svi su gledali u šoku: Na lice mesta došla hitna! Evo kako je…
Kurir 09.02.2023
Tokom izbora za mis u meksičkoj saveznoj državi Mičoakan umalo se dogodila tragedija kada je devojku udarila struja dok se spremala da održi govor. U gradu Sahuajo devojka po imenu Andrea Granados Viktor (22) šetala binom kako bi pokazala svoj šareni… »
Vesti dana »
RHMZ je izbacio prognozu za ceo oktobar i lepo se vidi kako nam stiže "prava jesen"
Nova pre 5 satijoš 36 povezanih
Skup podrške Tatjani Mićić: Okupljeni traže odgovornost Šapića i uklanjanje šatora iz Pionirskog parka
Nedeljnik pre 2 satajoš 31 povezana
Ambasadorka Izraela u Srbiji: Pokušaj obaranja aviona koji je leteo za Tel Aviv mogao bi biti najveći teroristički napad od 11. septembra
Nova pre 34 minutajoš 89 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih