Povezane vesti
Kampaco: Real bio prvi izbor, zbog Vildoze i navijača sam u Beogradu
Sportski žurnal 10.02.2023
Argentinac jedva čeka da zaigra u Evroligi. Crvena zvezda je izvojevala važnu pobedu nad Makabijem u 24. kolu Evrolige, a priliku su iskoristili i novinari portala Open fild koji su razgovarali sa Fakundom Kampacom. Argentinac i dalje ne igra u… »
"Real je bio Moj prioritet" Kampaco: Spremam se za dan koji dolazi
Večernje novosti 10.02.2023
PLEJMEJKER Crvene zvezde Fakundo Kampaco rekao je da mu je prva želja bio Real Madrid. FOTO: KK Crvena zvezda mts / Đorđe Kostić Nakon meča Makabija i Crvene zvezde Kampaco je dao intervju izraelskom portalu "Open Fild", u kome je govorio o planovima… »
Kampaco: "Moj prvi izbor je bio Real"
Sportske.net 10.02.2023
U razgovoru za portal "Open Field" u Izraelu Fakundo Kampaco je govorio o tome kako čeka 2. mart i utakmicu protiv Bajerna u gostima kada bi trebalo prvi put da zaigra za Zvezdu u Evroligi. "To što ne igram u Evroligi više me ne muči. Ja to ne… »
Kampaco otkrio: „Moj prioritet je bio Real Madrid!“ – rekao i zbog čega je došao u Zvezdu!
Hot sport 10.02.2023
Neke stvari ga više ne muče. Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet sinoć su savladali Makabi u Tel Avivu sa 89:86 i tako došli do veoma važne pobede u Evroligi. Sa ekipom u Izraelu je bio i Fakundo Kampaco, te su novinari portala Open Field iskoristili… »
Real Madrid mi je bio prioritet, ali... "Kraljevski klub" još zove Kampaca, a evo zašto je u Zvezdi: Odbrojavam 20 dana!
Mondo 10.02.2023
Fakundo Kampaco je otvoreno govorio o dolasku u Crvenu zvezdu. Fakundo Kampaco je otvoreno govorio o dolasku u Crvenu zvezdu. Fakunda Kampaca još jedan meč pauze deli od evroligaškog debija za Crvenu zvezdu. Strpili su se svi na Malom Kalemegdanu, strpio… »
Vesti dana »

Ceca stigla na punoletstvo Andreja: Pravo sa snimanja "Zvezda Granda" na gala slavlje, ovaj stajling niko nije očekivao
Mondo pre 6 minutajoš 42 povezane

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih

Makron zatražio od Lekornija da još jednom pregovara sa partijama
Politika pre 36 minutajoš 29 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 6 satijoš 43 povezane