Povezane vesti

Kampaco: Real bio prvi izbor, zbog Vildoze i navijača sam u Beogradu

Kampaco: Real bio prvi izbor, zbog Vildoze i navijača sam u Beogradu

Sportski žurnal 10.02.2023
Argentinac jedva čeka da zaigra u Evroligi. Crvena zvezda je izvojevala važnu pobedu nad Makabijem u 24. kolu Evrolige, a priliku su iskoristili i novinari portala Open fild koji su razgovarali sa Fakundom Kampacom. Argentinac i dalje ne igra u… »
"Real je bio Moj prioritet" Kampaco: Spremam se za dan koji dolazi

"Real je bio Moj prioritet" Kampaco: Spremam se za dan koji dolazi

Večernje novosti 10.02.2023
PLEJMEJKER Crvene zvezde Fakundo Kampaco rekao je da mu je prva želja bio Real Madrid. FOTO: KK Crvena zvezda mts / Đorđe Kostić Nakon meča Makabija i Crvene zvezde Kampaco je dao intervju izraelskom portalu "Open Fild", u kome je govorio o planovima… »
Kampaco: "Moj prvi izbor je bio Real"

Kampaco: "Moj prvi izbor je bio Real"

Sportske.net 10.02.2023
U razgovoru za portal "Open Field" u Izraelu Fakundo Kampaco je govorio o tome kako čeka 2. mart i utakmicu protiv Bajerna u gostima kada bi trebalo prvi put da zaigra za Zvezdu u Evroligi. "To što ne igram u Evroligi više me ne muči. Ja to ne… »
Kampaco otkrio: „Moj prioritet je bio Real Madrid!“ – rekao i zbog čega je došao u Zvezdu!

Kampaco otkrio: „Moj prioritet je bio Real Madrid!“ – rekao i zbog čega je došao u Zvezdu!

Hot sport 10.02.2023
Neke stvari ga više ne muče. Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet sinoć su savladali Makabi u Tel Avivu sa 89:86 i tako došli do veoma važne pobede u Evroligi. Sa ekipom u Izraelu je bio i Fakundo Kampaco, te su novinari portala Open Field… »
Real Madrid mi je bio prioritet, ali... "Kraljevski klub" još zove Kampaca, a evo zašto je u Zvezdi: Odbrojavam 20 dana!

Real Madrid mi je bio prioritet, ali... "Kraljevski klub" još zove Kampaca, a evo zašto je u Zvezdi: Odbrojavam 20 dana!

Mondo 10.02.2023
Fakundo Kampaco je otvoreno govorio o dolasku u Crvenu zvezdu. Fakundo Kampaco je otvoreno govorio o dolasku u Crvenu zvezdu. Fakunda Kampaca još jedan meč pauze deli od evroligaškog debija za Crvenu zvezdu. Strpili su se svi na Malom Kalemegdanu… »

Vesti dana »