Повезане вести
Кампацо: Реал био први избор, због Вилдозе и навијача сам у Београду
Спортски журнал 10.02.2023
Аргентинац једва чека да заигра у Евролиги. Црвена звезда је извојевала важну победу над Макабијем у 24. колу Евролиге, а прилику су искористили и новинари портала Опен филд који су разговарали са Факундом Кампацом. Аргентинац и… »
"Реал је био Мој приоритет" Кампацо: Спремам се за дан који долази
Вечерње новости 10.02.2023
ПЛЕЈМЕЈКЕР Црвене звезде Факундо Кампацо рекао је да му је прва жеља био Реал Мадрид. ФОТО: КК Црвена звезда мтс / Ђорђе Костић Након меча Макабија и Црвене звезде Кампацо је дао интервју израелском порталу "Опен Филд", у коме… »
Кампацо: "Мој први избор је био Реал"
Спортске.нет 10.02.2023
У разговору за портал "Опен Фиелд" у Израелу Факундо Кампацо је говорио о томе како чека 2. март и утакмицу против Бајерна у гостима када би требало први пут да заигра за Звезду у Евролиги. "То што не играм у Евролиги више ме не… »
Кампацо открио: „Мој приоритет је био Реал Мадрид!“ – рекао и због чега је дошао у Звезду!
Хот спорт 10.02.2023
Неке ствари га више не муче. Кошаркаши Црвене звезде Меридиан Бет синоћ су савладали Макаби у Тел Авиву са 89:86 и тако дошли до веома важне победе у Евролиги. Са екипом у Израелу је био и Факундо Кампацо, те су новинари портала… »
Реал Мадрид ми је био приоритет, али... "Краљевски клуб" још зове Кампаца, а ево зашто је у Звезди: Одбројавам 20 дана!
Мондо 10.02.2023
Факундо Кампацо је отворено говорио о доласку у Црвену звезду. Факундо Кампацо је отворено говорио о доласку у Црвену звезду. Факунда Кампаца још један меч паузе дели од евролигашког дебија за Црвену звезду. Стрпили су се сви на… »
Вести дана »
Са Мурињом увек драма - Павлидис у надокнади донео победу Бенфики у Роналдовом граду
Спортске.нет пре 30 минутајош 51 повезана
Жељко Обрадовић званично више није тренер Партизана, клуб у кризи пред важне утакмице
Наслови.аи пре 1 сатјош 71 повезана
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду, разведравање и топлији ваздух сутра
Наслови.аи пре 45 минутајош 43 повезане