Povezane vesti
"Legao je pored mene i zagrlio me" Ana sija od sreće zbog ponovnog zbližavanja sa Zvezdanom, odmah sve ispričala Zorici (video)…
Kurir 10.02.2023
Ana Ćurčić od kada se pojavila u rijalitiju ne prestaje da šokira javnost. O njenom odnosu sa bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem priča se, a ona je sada otkrila da je za njen osmeh zaslužan upravo on. - Došla sam sinoć u izolaciju, Zvezdan je… »
"Čupala je kosu, udarala glavom o zid": Evo šta se dešavalo u stanu Ane Ćurčić dok je gledala Zvezdana sa drugom ženom - Nije…
Blic 10.02.2023
Ana Ćurčić preživela je pakao u spoljnom svetu kada je na malim ekranima gledala njenog partnera, Zvezdana Slavnića, kako ljubi 22 godine mlađu Anđelu Đuričić. Ana je nakon toga saznala da ovo Zvezdanu nije bio prvi put da je prevari, a Anina kuma Milena… »
Vesti dana »
Očekuje se potpisivanje čak 35 sporazuma sa NR Kinom: Ovo su najveće kineske investicije u Srbiji, uložili u našu zemlju čak 7,8 milijardi evra
Kurir pre 28 minutajoš 3 povezane
Vremenska prognoza za 25. maj: Sunčano i toplo, uz najvišu dnevnu temperaturu do 31 °C
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane
Ovo je kurs evra za 25. maj: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 33 minutajoš 1 povezana
Teheran: Ne težimo ka nuklearnom oružju, spremni da uverimo svet; Tramp: Ja ne pravim loše dogovore
RTS pre 43 minutajoš 1 povezana
Makron: Pariz uz Ukrajinu; Zaharova: Pogledaj slike dece iz Starobeljska, videćeš da finansiraš terorizam
RTS pre 43 minutajoš 3 povezane