Povezane vesti
Počinje februarski Connect Shopping vikend: Samo za SBB korisnike na Shoppster.rs
Danas 10.02.2023
SBB kompanija je saopštila da svi SBB korisnici od danas pa do nedelje 12. februara, mogu kupovati preko Shoppster.rs uz posebne pogodnosti i besplatnu dostavu. “Već dve godine, svi naši korisnici imaju specijalne vikend akcije na Shoppster.rs, pa smo… »
Počinje februarski Connect Shopping vikend
City magazine 10.02.2023
SBB kompanija je saopštila da svi SBB korisnici od danas pa do nedelje 12. februara, mogu kupovati preko shoppster.rs uz posebne pogodnosti i besplatnu dostavu. „Već dve godine, svi naši korisnici imaju specijalne vikend akcije na shoppster.rs, pa smo… »
Počinje februarski Connect Shopping vikend
Nedeljnik 10.02.2023
Samo za SBB korisnike na shoppster.rs SBB kompanija je saopštila da svi SBB korisnici od danas pa do nedelje 12. februara, mogu kupovati preko shoppster.rs uz posebne pogodnosti i besplatnu dostavu. “Već dve godine, svi naši korisnici imaju specijalne… »
Vesti dana »

Mali iz Budimpešte: "Ogroman problem zbog gasa, ako stane dotok, kako ćemo mi?!"
Blic pre 19 minutajoš 83 povezane

On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 44 minutajoš 33 povezane

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 6 satijoš 62 povezane