Povezane vesti

Zemljotres u Turskoj oslabio Partizan pred mladost: Gordan Petrić potvrdio da ne može da računa na vezistu ovog vikenda

Zemljotres u Turskoj oslabio Partizan pred mladost: Gordan Petrić potvrdio da ne može da računa na vezistu ovog vikenda

Večernje novosti 10.02.2023
ZEMLjOTRES U TURKSOJ pogodio je i porodicu defanzivnog veziste Partizana - Hamidua Traorea. FOTO: M. Vukadinović On je prethodnih dana morao da putuje u Tursku, da bi doveo članove porodice kod sebe u Beograd, a Gordan Petrić, trener crno-belih… »
Fudbaler Partizana doveo porodicu iz Turske u Beograd, neće igrati protiv Mladosti

Fudbaler Partizana doveo porodicu iz Turske u Beograd, neće igrati protiv Mladosti

Sportske.net 10.02.2023
Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je danas na konferenciji za novinare pred duel sa novosadskom Mladosti da su "igrači spremni", i dodao da se "sutra pita" njegova ekipa". "Ulazimo polako u ritam četvrtak nedelja, i nadamo se da ćemo… »
Ako za vidića moramo da lobiramo, na pogrešnom smo putu: Gordan Petrić - Isto važi što i za Peđu Mijatovića u Partizanu

Ako za vidića moramo da lobiramo, na pogrešnom smo putu: Gordan Petrić - Isto važi što i za Peđu Mijatovića u Partizanu

Mondo 10.02.2023
Trener Partizana govorio je o izborima u Fudbalskom savezu Srbije. Trener Partizana govorio je o izborima u Fudbalskom savezu Srbije Nakon informacije da bi Nemanja Vidić mogao da se kandiduje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, trener Partizana… »
Otišao je po porodicu u Tursku, to je najbitnije! Partizan bez veziste ovog vikenda, Gordan Petrić objasnio situaciju

Otišao je po porodicu u Tursku, to je najbitnije! Partizan bez veziste ovog vikenda, Gordan Petrić objasnio situaciju

Mondo 10.02.2023
Partizanov vezista Hamidu Traore imao je turbulentnu nedelju, jer je morao da ode u Tursku i da dovede porodicu u Srbiju posle strašnog zemljotresa. Partizanov vezista Hamidu Traore imao je turbulentnu nedelju, jer je morao da ode u Tursku i da dovede… »
Gordan Petrić: Ako treba da lobiramo za Vidića da bude predsednik FSS, na pogrešnom smo mestu

Gordan Petrić: Ako treba da lobiramo za Vidića da bude predsednik FSS, na pogrešnom smo mestu

Danas 10.02.2023
„Ako se Nemanja Vidić kandiduje i hoće da pomogne FSS i srpksom fudbalu, ne vidim nijednog protivkandidata sa druge strane. Bilo ko da se kandiduje. Nedimović je gospodin, razume fudbal, ali ko god da je sa druge strane, makar to bili i mi, bvši… »
Petrić nema dilemu: "Kad se Vidić kandiduje, ja ne vidim nikog sa druge strane"

Petrić nema dilemu: "Kad se Vidić kandiduje, ja ne vidim nikog sa druge strane"

Sportske.net 10.02.2023
Čini se da je totalno drugačiji od običnog, prosečnog trenera u Srbiji Gordan Petrić. Šef struke Partizana, kao i uvek, mirnim tonom govori o situacijama u srpskom fudbalu, a aktuelna je - izbor novog predsednika FSS-a. Petrić je, na konferenciji… »
Petrić otkrio da je traore otišao u Tursku po porodicu: „To mi je jako bitno, juče se vratio!“ (video)

Petrić otkrio da je traore otišao u Tursku po porodicu: „To mi je jako bitno, juče se vratio!“ (video)

Hot sport 10.02.2023
Uskoro će se priključiti ekipi. Fudbaleri Partizana nakon trijumfa na startu drugog dela sezone, dočekuju Mladost GAT u 21. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, a taj susret na programu je u subotu od 18.30 časova. Trener crno-belih Gordan Petrić, prvo… »
Za petrića je Vidić najbolji izbor: „On nema potrebe da bude predsednik FSS – hoće da pomogne!“

Za petrića je Vidić najbolji izbor: „On nema potrebe da bude predsednik FSS – hoće da pomogne!“

Hot sport 10.02.2023
Potom je ovu situaciju uporedio sa jednom u Partizanu. Trener Parizana Gordan Petrić, govorio je o predstojećim izborima za predsednika FSS. On je istakao da ako bi se Nemanja Vidić kandidovao za to mesto, da bi on to trebao i da bude i da ne vidi… »

Vesti dana »