Povezane vesti
Sednica Skupštine Bora prekinuta jer je pozlilo zameniku gradonačelnika Milivoju Janoševiću
Danas 10.02.2023
Sednica Skupštine grada Bora prekinuta je danas nakon što je za govornicom pozlilo zameniku gradonačelnika Milivoju Janoševiću, prenose lokalni mediji. Prema istim informacijama, on se onesvestio za govornicom dok je obrazlagao važnost usvajanja odluke o… »
Onesvestio se za govornicom: Zameniku gradonačelnika Bora se slošilo tokom izlaganja na sednici (video)
Blic 10.02.2023
Zameniku gradonačelnika Bora Milivoju Mikiju Janoševiću pozlilo je danas za skuštinskom govornicom u toku trajanja sednice skupštine grada. Dok je obrazlagao predlog odluke o izradi plana detaljne regulacije za formiranje stambenog naselja na potezu… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 21 povezana
Prognoza za ponedeljak, 24. avgust: Danas sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije, prva tačka dnevnog reda predlog rebalansa budžeta
N1 Info pre 28 minutajoš 16 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, kamioni na Batrovcima čekaju tri sata
Serbian News Media pre 14 minutajoš 15 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 49 minutajoš 19 povezanih