Повезане вести
Ненад Лалатовић након суспензије: Ово је срамота за државу
Данас 10.02.2023
Тренер Радничког Ненад Лалатовић, који је у четвртак кажњен са четири утакмице суспензије након што је искључен на утакмици његовог тима против Младости из Лучана, тврди да је у питању завера против њега и клуба из Ниша… »
Лалатовић бесан због драконске казне: „Имам дојаву да је ово урађено намерно, молим државу да ме заштити!“ (видео)
Хот спорт 10.02.2023
Позвао је и министра полиције да се укључи. Тренер Радничког из Ниша Ненад Лалатовић, кажњен је са 4 меча забране вођења тима, због два жута картона која је добио на утакмици против Младости из Лучана. Он ће се сада у Новом… »
Лалатовић тражи заштиту полиције - нови скандал у српском фудбалу: Илић је егзекутор, молим државу да ме одбрани!
Мондо 10.02.2023
Тренер Радничког из Ниша Ненад Лалатовић кажњен је на четири утакмице због искључења. Тренер Радничког из Ниша Ненад Лалатовић кажњен је на четири утакмице због искључења. Одиграно је само једно коло у пролећном делу… »
Лалатовић после казне: Молим државу да ме заштити
Спорт клуб 10.02.2023
Подели : Тренер Радничког Ненад Лалатовић коментарисао је казну коју је добио од стране Фудбалског савеза Србије. Он неће моћи да води екипу на наредне четири утакмице због кршења условне казне коју је имао. „Три месеца говорим… »
"Молим министра полиције да се умеша!" Ненад Лалатовић тражи помоћ
Вечерње новости 10.02.2023
ТРЕНЕР нишког Радничког Ненад Лалатовић кажњен је са четири утакмице суспензије због искључења на утакмици његовог тима и Младости из Лучана у првом пролећном колу Суперлиге Србије. ФОТО: М. Вукадиновић Због тога неће бити на… »
Вести дана »
Када се очекује јаче захлађење? Чубрило објавио детаљну временску прогнозу за децембар
Мондо пре 8 сатијош 29 повезаних
Крени-Промени поднео кривичну пријаву против Дарка Глишића и Милоша Павловића због Ћациленда
Н1 Инфо пре 3 сатајош 24 повезане
Миливојевић: Покушај власти да угаси ТОК је напад на уставни поредак
Правда пре 8 сатијош 14 повезаних
Сусрет Орбана и Путина: Мађарска разматра куповину удела руских нафтних компанија под санкцијама
Нови магазин пре 1 сатјош 29 повезаних