Povezane vesti

Nenad Lalatović nakon suspenzije: Ovo je sramota za državu

Nenad Lalatović nakon suspenzije: Ovo je sramota za državu

Danas 10.02.2023
Trener Radničkog Nenad Lalatović, koji je u četvrtak kažnjen sa četiri utakmice suspenzije nakon što je isključen na utakmici njegovog tima protiv Mladosti iz Lučana, tvrdi da je u pitanju zavera protiv njega i kluba iz Niša. „Tri meseca… »
Lalatović besan zbog drakonske kazne: „Imam dojavu da je ovo urađeno namerno, molim državu da me zaštiti!“ (video)

Lalatović besan zbog drakonske kazne: „Imam dojavu da je ovo urađeno namerno, molim državu da me zaštiti!“ (video)

Hot sport 10.02.2023
Pozvao je i ministra policije da se uključi. Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović, kažnjen je sa 4 meča zabrane vođenja tima, zbog dva žuta kartona koja je dobio na utakmici protiv Mladosti iz Lučana. On će se sada u Novom Pazaru naći na… »
Lalatović posle kazne: Molim državu da me zaštiti

Lalatović posle kazne: Molim državu da me zaštiti

Sport klub 10.02.2023
Podeli : Trener Radničkog Nenad Lalatović komentarisao je kaznu koju je dobio od strane Fudbalskog saveza Srbije. On neće moći da vodi ekipu na naredne četiri utakmice zbog kršenja uslovne kazne koju je imao. „Tri meseca govorim da će se ovo… »
Lalatović traži zaštitu policije - novi skandal u srpskom fudbalu: Ilić je egzekutor, molim državu da me odbrani!

Lalatović traži zaštitu policije - novi skandal u srpskom fudbalu: Ilić je egzekutor, molim državu da me odbrani!

Mondo 10.02.2023
Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović kažnjen je na četiri utakmice zbog isključenja. Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović kažnjen je na četiri utakmice zbog isključenja. Odigrano je samo jedno kolo u prolećnom delu Superlige Srbije, a… »
"Molim ministra policije da se umeša!" Nenad Lalatović traži pomoć

"Molim ministra policije da se umeša!" Nenad Lalatović traži pomoć

Večernje novosti 10.02.2023
TRENER niškog Radničkog Nenad Lalatović kažnjen je sa četiri utakmice suspenzije zbog isključenja na utakmici njegovog tima i Mladosti iz Lučana u prvom prolećnom kolu Superlige Srbije. FOTO: M. Vukadinović Zbog toga neće biti na klupi svoje… »

Vesti dana »