Повезане вести

Ово је разлог зашто сам ударила дете у вртићу! Наставница енглеског за Курир открива шта се десило у обданишту у Великом…

Ово је разлог зашто сам ударила дете у вртићу! Наставница енглеског за Курир открива шта се десило у обданишту у Великом…

Курир 10.02.2023
Наставница енглеског језика Луција Димитријевић (46) из Великог Градишта, која се терети да је у просторијама вртића 3. фебруара ошамарила предшколца (6), каже за Курир да јој је жао што је дошло до инцидента и објаснила шта је… »
Велико Градиште: Осумњичена наставница за шамарање дечака (6) у вртићу

Велико Градиште: Осумњичена наставница за шамарање дечака (6) у вртићу

Политика 10.02.2023
Велико Градиште – Због сумње да је наставница енглеског језика Предшколске установе „Мајски цвет” Велико Градиште у вртићу у једном околном селу током часа ударила шамар шестогодишњем дечаку, Полицијска станица из овог града… »
"Убо ме је бојицом у око": Огласила се наставница енглеског и открила детаље инцидента у Великом Градишту: Ево шта каже зашто…

"Убо ме је бојицом у око": Огласила се наставница енглеског и открила детаље инцидента у Великом Градишту: Ево шта каже зашто…

Блиц 10.02.2023
"Дечака сам села поред себе и у једном тренутку из непознатог разлога убо ме је бојицом у око! У тренутку сам се уплашила, ослепела и остала у шоку и тада сам рефлексно у самоодбрани реаговала и ударила дечака". Овако васпитачица… »

Вести дана »