Povezane vesti
Imao sam razne varijante, da sam gej, ma sve sam bio! Mima Karadžić otkrio da li se oženio, komentarisao tračeve o sebi!
Mondo 10.02.2023
Milutin Mima Karadžić komentarsao priče o sebi koje su se "vrtele" po domaćim medijima. Milutin Mima Karadžić komentarsao priče o sebi koje su se "vrtele" po domaćim medijima. Milutin Mima Karadžić dugo nosi epitet "večitog neženje", a o… »
Pisalo se da sam gej, da sam ovakav, sve sam ja bio: Mima Karadžić se oglasio povodom brojnih priča, evo da li se opet…
Kurir 10.02.2023
Glumac Mima Karadžić dobio je epitet večitog neženje, a u poslednje vreme jedna od tema na portalima u Srbiji bila je vest da se glumac oženio. Tim povodom se sada oglasio glumac i progovorio na ovu temu. - Imao sam ja razne varijante, razne periode… »
Vesti dana »
Tramp zahteva hitno oslobađanje izraelskih talaca: U suprotnom - platićete užasnu cenu
Radio 021 pre 3 satajoš 12 povezanih
Milica Veličković promenila ime za bebu! Ovako je trebalo da se zove ćerka koju čeka sa Terzom, a njena objava sa ultrazvuka napravila pometnju
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih
Loše šutersko veče Bogdanovića, ostao sam na “dopunskoj” (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 10 povezanih
Vučić danas u Briselu sa evropskim zvaničnicima i na večeri Košte sa liderima Zapadnog Balkana
Euronews pre 2 satajoš 6 povezanih