Povezane vesti
Imao sam razne varijante, da sam gej, ma sve sam bio! Mima Karadžić otkrio da li se oženio, komentarisao tračeve o sebi!
Mondo 10.02.2023
Milutin Mima Karadžić komentarsao priče o sebi koje su se "vrtele" po domaćim medijima. Milutin Mima Karadžić komentarsao priče o sebi koje su se "vrtele" po domaćim medijima. Milutin Mima Karadžić dugo nosi epitet "večitog neženje", a o dešavanjima na… »
Pisalo se da sam gej, da sam ovakav, sve sam ja bio: Mima Karadžić se oglasio povodom brojnih priča, evo da li se opet oženio…
Kurir 10.02.2023
Glumac Mima Karadžić dobio je epitet večitog neženje, a u poslednje vreme jedna od tema na portalima u Srbiji bila je vest da se glumac oženio. Tim povodom se sada oglasio glumac i progovorio na ovu temu. - Imao sam ja razne varijante, razne periode… »
Vesti dana »

Polovina zaposelnih u Srbiji prima platu 85.000 dinara! Evo kolika je bila prosečna neto zarada u julu
Kurir pre 46 minutajoš 37 povezanih

"Skandalozno, žaliću: Se!" Sarkozi se oglasio nakon što je osuđen na 5 godina zatvora: Nevin sam!
Blic pre 47 minutajoš 48 povezanih

Škero: Vučić izvodi državni udar, menja ministre kao igračke, ponižava premijera
Beta pre 7 satijoš 8 povezanih

Ambasada Rusije u Danskoj: Nemamo veze sa dronovima iznad aerodroma u Kopenhagenu
Euronews pre 2 satajoš 43 povezane