Повезане вести
Радоњић на удару грчких медија: ''Има ли плана? Одбрана очима?''
Спортске.нет 11.02.2023
Атински Панатинаикос под вођством Дејана Радоњића није успео да испуни очекивања ове сезоне у Евролиги. Има ту и објективних околности, недостају му поједини играчи због повреда, али сличне проблеме имају и остали евролигашки… »
Радоњић о поразу у финишу: Тражио сам да се преузима…
Спорт клуб 11.02.2023
Подели : Кошаркаши Панатинаикоса водили су до последње секунде утакмице 24. кола Евролиге, која се у петак играла у атинској „ОАКА арени“. Ипак, бек Валенсије Крис Џонс преузео је одговорност и са звуком сирене донео шпанском… »
Радоњић о поразу финишу: Одлука је била моја
Н1 Инфо 11.02.2023
Кошаркаши Панатинаикоса водили су до последње секунде утакмице 24. кола Евролиге, која се у петак играла у атинској „ОАКА арени“. Ипак, бек Валенсије Крис Џонс преузео је одговорност и са звуком сирене донео шпанском тиму… »
Зашто Радоњић није тражио фаул у последњем нападу?
Спортске.нет 11.02.2023
Шокантан пораз доживео је синоћ Панатинаикос у Атини од Валенсије, било је 92:91 за шпански тим после тројке Криса Џонса у последњој секунди. Овај пораз заболео је и навијаче Црвене звезде и Партизана, јер је и једнима и… »
Сви причају о овој тројци, а Радоњић признаје - ја сам крив! Погодак који је заболео Звезду и Партизан, погледајте га!
Мондо 11.02.2023
Црвена звезда и Партизан су се надали изненађењу, али после ове одлуке Дејана Радоњића од тога није било ништа! Црвена звезда и Партизан су се надали изненађењу, али после ове одлуке Дејана Радоњића од тога није било ништа… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
НИН пре 3 сатајош 35 повезаних
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 33 минутајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 8 минутајош 52 повезане
Преко Националне платформе о ценама грађани од данас могу да прате свако поскупљење
Мој Нови Сад пре 18 минутајош 32 повезане