Povezane vesti

Radonjić na udaru grčkih medija: ''Ima li plana? Odbrana očima?''

Radonjić na udaru grčkih medija: ''Ima li plana? Odbrana očima?''

Sportske.net 11.02.2023
Atinski Panatinaikos pod vođstvom Dejana Radonjića nije uspeo da ispuni očekivanja ove sezone u Evroligi. Ima tu i objektivnih okolnosti, nedostaju mu pojedini igrači zbog povreda, ali slične probleme imaju i ostali evroligaški timovi u ovom… »
Radonjić o porazu u finišu: Tražio sam da se preuzima…

Radonjić o porazu u finišu: Tražio sam da se preuzima…

Sport klub 11.02.2023
Podeli : Košarkaši Panatinaikosa vodili su do poslednje sekunde utakmice 24. kola Evrolige, koja se u petak igrala u atinskoj „OAKA areni“. Ipak, bek Valensije Kris Džons preuzeo je odgovornost i sa zvukom sirene doneo španskom timu pobedu koja ne… »
Radonjić o porazu finišu: Odluka je bila moja

Radonjić o porazu finišu: Odluka je bila moja

N1 Info 11.02.2023
Košarkaši Panatinaikosa vodili su do poslednje sekunde utakmice 24. kola Evrolige, koja se u petak igrala u atinskoj „OAKA areni“. Ipak, bek Valensije Kris Džons preuzeo je odgovornost i sa zvukom sirene doneo španskom timu pobedu koja ne odgovara… »
Zašto Radonjić nije tražio faul u poslednjem napadu?

Zašto Radonjić nije tražio faul u poslednjem napadu?

Sportske.net 11.02.2023
Šokantan poraz doživeo je sinoć Panatinaikos u Atini od Valensije, bilo je 92:91 za španski tim posle trojke Krisa Džonsa u poslednjoj sekundi. Ovaj poraz zaboleo je i navijače Crvene zvezde i Partizana, jer je i jednima i drugima odgovaralo da… »
Svi pričaju o ovoj trojci, a Radonjić priznaje - ja sam kriv! Pogodak koji je zaboleo Zvezdu i Partizan, pogledajte ga!

Svi pričaju o ovoj trojci, a Radonjić priznaje - ja sam kriv! Pogodak koji je zaboleo Zvezdu i Partizan, pogledajte ga!

Mondo 11.02.2023
Crvena zvezda i Partizan su se nadali iznenađenju, ali posle ove odluke Dejana Radonjića od toga nije bilo ništa! Crvena zvezda i Partizan su se nadali iznenađenju, ali posle ove odluke Dejana Radonjića od toga nije bilo ništa! Zabolela je trojka… »

Vesti dana »