Повезане вести

Радоњић на удару грчких медија: ''Има ли плана? Одбрана очима?''

Радоњић на удару грчких медија: ''Има ли плана? Одбрана очима?''

Спортске.нет 11.02.2023
Атински Панатинаикос под вођством Дејана Радоњића није успео да испуни очекивања ове сезоне у Евролиги. Има ту и објективних околности, недостају му поједини играчи због повреда, али сличне проблеме имају и остали евролигашки… »
Радоњић о поразу у финишу: Тражио сам да се преузима…

Радоњић о поразу у финишу: Тражио сам да се преузима…

Спорт клуб 11.02.2023
Подели : Кошаркаши Панатинаикоса водили су до последње секунде утакмице 24. кола Евролиге, која се у петак играла у атинској „ОАКА арени“. Ипак, бек Валенсије Крис Џонс преузео је одговорност и са звуком сирене донео шпанском… »
Радоњић о поразу финишу: Одлука је била моја

Радоњић о поразу финишу: Одлука је била моја

Н1 Инфо 11.02.2023
Кошаркаши Панатинаикоса водили су до последње секунде утакмице 24. кола Евролиге, која се у петак играла у атинској „ОАКА арени“. Ипак, бек Валенсије Крис Џонс преузео је одговорност и са звуком сирене донео шпанском тиму… »
Зашто Радоњић није тражио фаул у последњем нападу?

Зашто Радоњић није тражио фаул у последњем нападу?

Спортске.нет 11.02.2023
Шокантан пораз доживео је синоћ Панатинаикос у Атини од Валенсије, било је 92:91 за шпански тим после тројке Криса Џонса у последњој секунди. Овај пораз заболео је и навијаче Црвене звезде и Партизана, јер је и једнима и… »
Сви причају о овој тројци, а Радоњић признаје - ја сам крив! Погодак који је заболео Звезду и Партизан, погледајте га!

Сви причају о овој тројци, а Радоњић признаје - ја сам крив! Погодак који је заболео Звезду и Партизан, погледајте га!

Мондо 11.02.2023
Црвена звезда и Партизан су се надали изненађењу, али после ове одлуке Дејана Радоњића од тога није било ништа! Црвена звезда и Партизан су се надали изненађењу, али после ове одлуке Дејана Радоњића од тога није било ништа… »

Вести дана »