Povezane vesti
Radonjić na udaru grčkih medija: ''Ima li plana? Odbrana očima?''
Sportske.net 11.02.2023
Atinski Panatinaikos pod vođstvom Dejana Radonjića nije uspeo da ispuni očekivanja ove sezone u Evroligi. Ima tu i objektivnih okolnosti, nedostaju mu pojedini igrači zbog povreda, ali slične probleme imaju i ostali evroligaški timovi u ovom… »
Radonjić o porazu u finišu: Tražio sam da se preuzima…
Sport klub 11.02.2023
Podeli : Košarkaši Panatinaikosa vodili su do poslednje sekunde utakmice 24. kola Evrolige, koja se u petak igrala u atinskoj „OAKA areni“. Ipak, bek Valensije Kris Džons preuzeo je odgovornost i sa zvukom sirene doneo španskom timu pobedu koja ne… »
Radonjić o porazu finišu: Odluka je bila moja
N1 Info 11.02.2023
Košarkaši Panatinaikosa vodili su do poslednje sekunde utakmice 24. kola Evrolige, koja se u petak igrala u atinskoj „OAKA areni“. Ipak, bek Valensije Kris Džons preuzeo je odgovornost i sa zvukom sirene doneo španskom timu pobedu koja ne odgovara… »
Zašto Radonjić nije tražio faul u poslednjem napadu?
Sportske.net 11.02.2023
Šokantan poraz doživeo je sinoć Panatinaikos u Atini od Valensije, bilo je 92:91 za španski tim posle trojke Krisa Džonsa u poslednjoj sekundi. Ovaj poraz zaboleo je i navijače Crvene zvezde i Partizana, jer je i jednima i drugima odgovaralo da… »
Svi pričaju o ovoj trojci, a Radonjić priznaje - ja sam kriv! Pogodak koji je zaboleo Zvezdu i Partizan, pogledajte ga!
Mondo 11.02.2023
Crvena zvezda i Partizan su se nadali iznenađenju, ali posle ove odluke Dejana Radonjića od toga nije bilo ništa! Crvena zvezda i Partizan su se nadali iznenađenju, ali posle ove odluke Dejana Radonjića od toga nije bilo ništa! Zabolela je trojka… »
Vesti dana »

Srbijavoz: Obustavljen međugradski železnički saobraćaj zbog dojave o eksplozivu
NIN pre 29 minutajoš 15 povezanih

(Video) "ja bih unutra bacio molotovljev koktel" Evo kako je novosadska grupa kovala plan za destabilizaciju države! Na sve načine pokušavaju da građane uvuku u građanski rat
Dnevnik pre 46 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 1 satjoš 1 povezana