Povezane vesti
Čim se završi rat u Ukrajini, oni su sledeći! Lider Čečenije izneo šokantnu pretnju, Evropi preti novi vojni sukob?
Mondo 11.02.2023
Lider Čečenije Ramzan Kadirov je izjavio da bi on lično voleo da Poljska bude sledeća država koju će napasti Ruska Federacija. Lider Čečenije Ramzan Kadirov je izjavio da bi on lično voleo da Poljska bude sledeća država koju će napasti Ruska Federacija… »
"Vi ste sledeći, ja ću lično to da uradim" Kadirov zapretio NATO državi
Pravda 11.02.2023
Ramzan Kadirov, ključni saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina, počeo je da sve otvorenije preti napadom na Poljsku posle Ukrajine. Kadirov, lider Čečenije, predložio je u ponedeljak da Rusija u svom sledećem koraku treba da „denacifikuje i… »
"Vi ste sledeći, ja ću lično to da uradim": Kadirov ponovo bljuje vatru: Došlo je vreme da Zapad padne na kolena pred Rusijom…
Blic 11.02.2023
Ramzan Kadirov, ključni saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina, počeo je da sve otvorenije preti napadom na Poljsku posle Ukrajine. Kadirov, lider Čečenije, predložio je u ponedeljak da Rusija u svom sledećem koraku treba da „denacifikuje i… »
"Vi ste sledeći, ja ću lično to da uradim" Kadirov zapretio NATO državi
Pravda 11.02.2023
Vesti dana »
Rat u Ormuskom moreuzu, novi iranski vođa ranjen, potvrđeno u Teheranu
BBC News pre 41 minutajoš 40 povezanih
BLOG UŽIVO: Izrael gađao stambenu zgradu u Bejrutu, tri teretna broda pogođena u Ormuskom moreuzu, Teheran poziva region da otkrije položaje američkih i izraelskih snaga
Insajder pre 30 minutajoš 58 povezanih
Narodna banka Srbije: Instant plaćanja ponovo dostupna, sistem se stabilizuje
Sputnik pre 1 satjoš 22 povezane
Lista studenata i građana „Bor, naša odgovornost“ pozvali na skup „Budi glas promene“
Ist media pre 2 satajoš 23 povezane
Siner se namučio u osmini finala, poznata dva para četvrtfinala mastersa u Indijan Velsu
Danas pre 3 satajoš 52 povezane