Povezane vesti
Čim se završi rat u Ukrajini, oni su sledeći! Lider Čečenije izneo šokantnu pretnju, Evropi preti novi vojni sukob?
Mondo 11.02.2023
Lider Čečenije Ramzan Kadirov je izjavio da bi on lično voleo da Poljska bude sledeća država koju će napasti Ruska Federacija. Lider Čečenije Ramzan Kadirov je izjavio da bi on lično voleo da Poljska bude sledeća država koju će napasti Ruska… »
"Vi ste sledeći, ja ću lično to da uradim" Kadirov zapretio NATO državi
Pravda 11.02.2023
Ramzan Kadirov, ključni saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina, počeo je da sve otvorenije preti napadom na Poljsku posle Ukrajine. Kadirov, lider Čečenije, predložio je u ponedeljak da Rusija u svom sledećem koraku treba da „denacifikuje i… »
"Vi ste sledeći, ja ću lično to da uradim": Kadirov ponovo bljuje vatru: Došlo je vreme da Zapad padne na kolena pred…
Blic 11.02.2023
Ramzan Kadirov, ključni saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina, počeo je da sve otvorenije preti napadom na Poljsku posle Ukrajine. Kadirov, lider Čečenije, predložio je u ponedeljak da Rusija u svom sledećem koraku treba da „denacifikuje i… »
"Vi ste sledeći, ja ću lično to da uradim" Kadirov zapretio NATO državi
Pravda 11.02.2023
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana